Kırmızı Oda Dizisi 42. Bölüm Full İzle! 18 Haziran Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TV8 ekranlarının fenomen dizisi Kırmızı Oda, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. 42.bölüm fragmanı ile izleyenlerini heyecanlandırmayı başaran Kırmızı Oda dizisi, seyircisine büyük bir sürpriz yapıyor. Kırmızı Oda Dizisi 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda dizisi 41. bölümde neler yaşandı? İşte Kırmızı Oda dizisi hakkında tüm merak edilenler…

Gerçek bir yaşam öyküsünü konu alan Kırmızı Oda dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun İçi kitabından ekranlara uyarlanıyor. Başrolünü Binnur Kaya’nın canlandırdığı Kırmızı Oda, 4 Eylül 2020 tarihinden bu yana TV8 ekranlarından yayınlanıyor. Yeni bölüm sürpriziyle şimdiden çok konuşulmaya başlanan Kırmızı Oda dizisi her cuma saat 20.00’da seyircisinin ekranına geliyor.

Kırmızı Oda Dizisi 41. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 41.bölümü ile çıkan Kırmızı Oda; Zafer, Nurcihan ve Sadi’nin terapilerini seyircisiyle paylaştı. Yiğit Özşener tarafından canlandırılan Zafer karakteri, babası Vahit'in ölümünün ardından hissettiği yalnızlık duygusunu Doktor Manolya ile paylaştı. Çocukluğunda babası ile geçirdiği güzel günleri de annesi ile birlikte yad ettiğini terapisinde anlatan Zafer, babasının yasak aşkı ile ilgili konuşmayı annesine bıraktı.

Itır Esen tarafından hayat verilen Nurcihan karakteri, veraset için gelen avukatlardan otelin Vahit tarafından Mitra'ya bırakıldığını duyunca aldatıldığını anladı. Bu gelişme üzerine Vahit'e bile açamadığı duygularını ilk defa Doktor Manolya ile paylaşsan Nurcihan, üzüntülerini dile getirdi. Eski dostu Miço ile kavuşmanın sevincini yaşayan Erken Petekkaya’nın hayat verdiği Sadi, bu hafta Hamdi ile arasındaki buzları nasıl erittiğini anlattı. Eşi Azra ile evlendiği anları da doktoruyla paylaşan Sadi, Hamdi’nin ölümünü anlattığı kısımda bir hayli duygulandı.

Kırmızı Oda Dizisi 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda seyircisinin karşısına bu hafta 42.bölümü ile çıkacak. Kırmızı Oda dizisinin 42.bölüm fragmanına göre; Zafer, babasının birlikte olduğu kadının Mitra olduğunu öğrenecek. Mitra ile Zafer bu konu hakkında yüzleşirken; Zafer, karısına yeniden aşık olacak. Kırmızı Oda dizisinin 42.bölüm misafiri ise herkesi şaşırtacak. Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i Manolya Psikiyatri Kliniği’nin yeni konuğu olacak. Kırmızı Oda, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.