Survivor 2021 Tek Parça İzle! 19 Haziran Cumartesi Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Seyircisinin karşısına yeni bir eleme konseyi ile çıkan Survivor Türkiye 2021, yine çok konuşuluyor. Yarışa kimin veda ettiğini merak eden Survivor hayranları, sorularına cevap arıyor. Survivor 17 Haziran’da ne oldu, kim kazandı? Survivor 17 Haziran kim elendi? Survivor 19 Haziran 2021 tanıtımı yayınlandı mı, performans ödülünü kim kazandı? İşte, detaylar…

Survivor 2021, 19 Haziran 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye’nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Survivor Türkiye, 2021 sezonundaki yarışına Dominik Cumhuriyeti’nde devam ediyor. Giderek finale yaklaşan Survivor Türkiye 2021’de son elemenin ardından 5 yarışmacı ile kalıyor. Kimin şampiyon olacağını merak eden Survivor hayranları, nefeslerini tutarak daha zorlu hale gelen yarışı izliyor.

Survivor 17 Haziran’da Ne Oldu, Kim Kazandı? Survivor 17 Haziran Kim Elendi?

Seyircisinin karşısına en son 17 Haziran 2021 tarihinde çıkan Survivor 2021, haftanın eleme konseyini gerçekleştirdi. Konseyde elenen isim ise Survivor hayranlarını bir hayli şaşırttı. Survivor Türkiye 2021’in son bölümünde eleme konseyi dışında iki ayrı ödül oyunu oynandı. İlk ödül taze olarak hazırlanmış dondurma çeşitleri ve nefis bir yemek ödülü iken; ikinci ödül Türk Hava Yolları şirketinden istenilen yere iki kişilik uçuş bileti olarak belirlendi. Ödüllerin cazibesi parkurda kıran kırana bir yarışın ortaya çıkmasını sağladı. İlk ödül oyununu 10-8 bir skorla kazanan mavi takım, güne galip başladı.

Survivor Türkiye 2021’de günün ikinci yarışı eğlenceli karelerin ortaya çıkmasını sağladı. Bil bakalım oyunu için bir araya gelen yarışmacılar; futbol, coğrafya ve genel kültür gibi alanlardaki sorulara yanıt verdi. Güne önde başlayan mavi takım, yine 10-8 bir skorla günü önde kapattı. Eğlencenin ardından yarışmacılar, büyük konsey için toplandı. Eleme potasındaki Aleyna, Dora ve İsmail; SMS sonucunu öğrenmek için konseyde büyük bir ter döktü. Survivor Türkiye 2021 yarışmasının son elenen ismi SMS’lere göre; Uğurtan Dora oldu.

Survivor 19 Haziran 2021 Tanıtımı Yayınlandı Mı, Performans Ödülünü Kim Kazandı?

Haftanın 6 günü TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor Türkiye 2021, kıran kırana mücadelenin sürdüğü yeni bir bölümle bu akşam seyircisinin karşısına çıkacak. 19 Haziran 2021 tarihinde yayınlanacak olan Survivor Türkiye 2021’de; performans finali oyunu oynanacak. Bütün bir sezonun ödülünü almaya hazırlanan yarışmacılar, bu defa Dominik Cumhuriyeti’nde kalmak için değil, gitmek için yarışacak. Survivor Türkiye 2021 bu ödülün sahibine İstanbul’da oynanacak olan yarı final biletini verecek. Survivor Türkiye 2021, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.