Şef Akademi 19 Haziran 2021 Cumartesi Neler Yaşandı!

Jüri üyeliklerini Ali Ronay, Arda Türkmen ve Ayhan Sicimoğlu gibi dünyaca ünlü isimlerin üstlendiği Şef Akademi, 19 Haziran 2021 tarihinde yeni bölümüyle FOX TV ekranlarından yayınlanmaya devam ediyor. Çiçeği burunda yarışması ile gönüllerde taht kurmaya başlayan FOX TV, Şef Akademi’nin eleme bölümlerini seyircisinin karşısına çıkıyor. Şef Akademi 19 Haziran 4. bölümde neler olacak? Şef Akademi 17 Haziran 3. bölümde ne oldu? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

FOX TV’nin çiçeği burnunda yarışması Şef Akademi, ekranlarda fırtına estirmeye devam ediyor. Elemeler ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Şef Akademi, her bölümü ile daha çok konuşuluyor. Şeflik unvanı için yarışacak olan ilk 15’ini arayan Şef Akademi programı, kadrosunu giderek daraltıyor. Öykü Serter’in üstlendiği Şef Akademi programının jüri üyeliklerini Şef Arda Türkmen, gezgin ve gurme Ayhan Sicimoğlu ve Şef Ali Ronay gibi dünyaca ünlü isimler üstleniyor. Şef Akademi haftanın üç günü FOX TV ekranlarından saat 20.00’de yayınlanıyor.

Şef Akademi 17 Haziran 3. Bölümde Ne Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 17 Haziran 2021 tarihinde çıkan Şef Akademi yarışması, 3.bölümü ile FOX TV ekranlarından yayınlandı. Yüzlerce başvuru arasından ön elemeler gerçekleştiren Şef Akademi programı, kadrosunu 41 kişiye kadar düşürdü. Pek çok lezzetli tabağın jüri karşısına çıktığı Şef Akademi’de iddialı bir yarış ortaya çıktı. Bu bölümü ile ön elemelerinin yarı finalini bitiren Şef Akademi programı, ilk 15’e girecek olan şef adaylarına bir adım daha yaklaştı.

Şef Akademi 19 Haziran 4. Bölümde Neler Olacak?

Seyirci karşısına 19 Haziran 2021 Cumartesi günü 4. bölümü ile çıkacak olan Şef Akademi programı, ön elemelerinin ardından elemeler ile ekranlara geliyor. Elemeler kısmında ilk 15 için 41 kişiyi yarıştıracak olan Şef Akademi, lezzetli yemekler ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Jüri üyelerinin eğlenceli anlar ortaya çıkaracağı Şef Akademi 4. bölümünde; Arda Türkmen ile Ayhan Sicimoğlu arasındaki yedek yarışmacı hakkındaki fikir ayrılığı dikkatleri çekiyor. Konuyla ilgili Ali Ronay’ın oyuna kalacak olan yarışmacının kim olduğu ise bir hayli merak ediliyor. Ekranların yeni fenomeni Şef Akademi programı, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında oluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.