Menajerimi Ara 42. Bölüm Full İzle! 20 Haziran Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle! Başka Gün

Özgün konusuyla seyircisini ekran başına kilitleyen Menajerimi Ara dizisi, sezon finali ile yaz molasına çıkmaya hazırlanıyor. Seyircisine görkemli bir veda hazırlayan Menajerimi Ara, yeni bölümleri gelene kadar seyircisini sabırsızlıkla bekleteceğe benziyor. Menajerimi Ara dizisi 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Menajerimi Ara dizisi 41. bölümde neler yaşandı? İşte Menajerimi Ara ile ilgili tüm güncel detaylar…

Ay Yapım imzalı olarak Star TV ekranlarına gelen Menajerimi Ara dizisi, 25 Ağustos 2020 tarihinden bu yana ekran macerasına devam ediyor. Sezon finali ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Menajerimi Ara, ekran macerasına kısa bir mola vermeyi planlıyor. Ego Ajans’taki menajerlerin yaşamlarını konu alan Menajerimi Ara dizisi, Fransız yapımı “Dix pour cent” dizisinden uyarlanarak televizyon ekranlarına geliyor. Her pazar seyircisi ile buluşan Menajerimi Ara, saat 20.00’da Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

Menajerimi Ara Dizisi 41. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 41. bölümü ile çıkan Menajerimi Ara dizisi, Ego Ajans’taki yeni krizleri ekranlara getirdi. Menajerimi Ara dizisinin 41 bölümünde; Dicle’nin kovulduğu haberi ile şok olan Kıraç, Ceyda’nın bu kararı sonucu deliye döndü. Ceyda’nın bu tavrına tahammül edemeyen Kıraç, Çınar ve Peride ile Ceyda’dan kurtulmak için yeni bir plan yapmaya karar verdi.

Kıraç’ın planı doğrultusunda menajerler; Dicle’nin kovulmasının ardından Feris’in oyuncularını bölüşmek için harekete geçti. Ancak, hiçbir şey onların istediği gibi gitmeyecekti. Çünkü, Ceyda’nın bu üçlü karşısında pes etmeye hiç niyeti yoktu. Çınar ve Jülide’nin eskiden sevgili olduğunu öğrenen Arzu, büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak, dağıldı. Barış, Aydın’ın borçlandığı otelci adamla ne yapacağını bilemezken, Ego Ajans’tan ayrıldığı duyulan Dicle’ye ise yeni iş teklifleri yağmaya başladı.

Menajerimi Ara Dizisi 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sezon finali olan 42. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Menajerimi Ara dizisi, ekranlara kısa bir mola verecek. Menajerimi Ara dizisinin 42. bölüm fragmanına göre; Dicle, Barış’ı yeni film için ikna etmeye çalışacakken, çiftin sevgi dolu anları ekranlara gelecek. Kıraç ve Gülin türlü planların ardından hem Sinem’i hem de tazminatı kurtarmayı başaracak. Mutluluklarını paylaşmak için birbirlerine sarıldıkları anda Ceyda’nın bu durumu görmesi ortalığın biraz karışmasına neden olacak. Menajerimi Ara, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranları aracılığı ile seyircisinin karşısına çıkacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.