Baht Oyunu 2. Bölüm Full İzle! 22 Haziran Baht Oyunu Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Baht Oyunu, ikinci bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Birinci bölümü ile seyircisinde hoş bir tat bırakan Baht Oyunu dizisinin 2. bölümü izleyenleri tarafından merakla bekleniyor. Baht Oyunu dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baht Oyunu dizisi 1. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

ARC Film imzalı olarak Kanal D ekranlarına gelen Baht Oyunu, romantik komedi tadında hikayesi ve oyunculuk performansları ile ilk bölümünden dikkatlerini üzerine çekmeye başladı. Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel isimlerinin paylaştığı Baht Oyunu dizisinin oyuncu kadrosunda; İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli gibi genç ve usta isimler bir arada bulundu. İlgi çeken dizi Baht Oyunu, yeni bölümlerini her Salı saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlama kararı aldı.

Baht Oyunu Dizisi 1. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara ilk bölümü ile merhaba diyen Baht Oyunu dizisi, romantik komedi tadında bir bölümle seyircisinin karşısına çıktı. Baht Oyunu dizisinin 1. bölümünde; üniversitede karşısına çıkan Rüzgar ile ailesinden gizlice evlenen Ada, Rüzgar için bu evliliğin tek amacının Türk vatandaşlığı olduğundan habersizdi. Rüzgar’ın vatandaşlığı alacağı gün çalıştığı kafede bir tartışma yaşayan Ada, çalıştığı kafeye gelen popüler sosyal içerik platformu Bizdeböyle.net’in kurucusu ve başyazarı Bora ile tartıştı. Bunun üzerine işten atılan Ada, Rüzgar’ı görmek için çalıştığı şirkete gitti. Ancak karşılaştığı manzara Ada’yı darmaduman etti. Rüzgar’ı iş arkadaşı Tuğçe ile dudak dudağa gören Ada için sürprizler henüz bitmemişti. İkinci haber ile sarsılan ada, Rüzgar’ın patronunun kafede tartıştığı Bora olduğunu anladı. Rüzgar’ı geri kazanmak için kolları sıvayan Ada, Bora’yı onu işe alması için ikna etmeye çalışmak zorundaydı.

Baht Oyunu Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İlk bölümü ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Baht Oyunu dizisi, bu akşam 2. bölümünü yayına sokacak. Baht Oyunu dizisi 2. bölüm fragmanına göre; Bora, Ada'yı asistanı olarak işe alacakken, Rüzgar, Ada'nın ofiste çalışmaya başladığını öğrenince adeta şaşkına dönecek. Ada yaptığı sakarlıklar ile Bora'yı çileden çıkarmakta iken, Tuğçe'nin Ada ile olan mücadelesinde bayraklar resmen açılacak. Asistanı Ada’dan bir iş yemeğinde kısa süreliğine sevgilisi olmasını isteyen Bora; Rüzgar ve Tuğçe ile yemekte karşılaşınca işler iyice karışacak. Baht Oyunu dizisi, bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.