Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 23 Haziran Günü Kim Birinci Oldu? 733 Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Dört hafta sürecek olan muhteşem final haftasının üçüncü haftasını yarılayan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı en iyi gelinini aramaya devam ediyor. Son çeyrek altın ile birlikte programda değişen denge ise izleyenleri şaşkına çeviriyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 22 Haziran puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 23 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm detaylar…

Değişen formatı ile izleyen kitlesini heyecanlandıran Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, dört hafta sürecek olan yarışta en iyi gelinini aramaya devam ediyor. 20 altın bilezik için yarışan gelinler, her geçen gün performanslarını artırıyor. Kızışan rekabetten ise en çok etkilenen kaynanalar arasındaki diyalog oluyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 22 Haziran Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seyircisinin karşısına en son 22 Haziran 2021 tarihinde çıkan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, gelinlerine sebzeli kıymalı börek ve ayran yaptırdı. Günün sonunda en iyi gelini seçen Seda Sayan ve kaynanalar çeyrek altının sahibini belirledi. Artık puan yerine en çok çeyrek altın alan gelinin önemli hale geldiği programda, gelinler arasındaki yarış, son puanlamanın ardından eşitlenmeye başladı.

Dengeleri değiştiren puanlamanın yapıldığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programının son bölümünde birinci olan gelin aldığı çeyrek altın ile en çok çeyrek altın alan gelinler arasına adını yazdırmayı başardı. Seda Sayan ve kaynanalardan en yüksek puanı alan gelin Aysun, iki gün üst üste çeyrek altının sahibi olmayı başardı. Bugünün ardından gelin Yağnur ve Aysun’da 4, Gönül ve Ayten’de 2 çeyrek altın oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 23 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 23 Haziran 2021 tarihinde de seyircisinin karşısında olacak. Aysun, Yağnur’dan bir adım öne geçerek bilezikleri emanet almak isterken, Yağnur kendisine emanet edilen bilezikleri korumak için yarışacak. Gönül ve Ayten ise önde giden iki gelini yakalamak için performans sergileyecek. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün saat 13.15’de Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.