Survivor 2021 Tek Parça İzle! 23 Haziran Çarşamba Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor Türkiye 2021 yarışmasına son elenen isim belli oldu. Ödül oyunu ve eleme konseyi ile seyircisinin karşısına çıkan Survivor Türkiye 2021, yarı final startını resmen verdi. Survivor 22 Haziran’da ne oldu, dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 23 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte, tüm detaylar…

Survivor 2021, 23 Haziran 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Her sezonu ile Türkiye’nin nefeslerini tutturan Survivor Türkiye 2021, şampiyonluk yolunda son düzlüğe giriyor. Yarı finalistlerin yavaş yavaş belli olmaya başladığı Survivor yarışmasında son elenen isim ise duyanları şaşkına çeviriyor. Öte yandan baş döndüren ödülü, elenen ismi ve zorlu parkuru ile ekranlara gelen Survivor 2021 Türkiye’nin son bölümünün yankılarının bir hayli süreceği tahmin ediliyor.

Yarı Finalde Olan Yarışmacılar: Ayşe ve İsmail

Eleme Potasında Oylamaya katılacak İsimler: Aleyna ve Poyraz

Survivor 22 Haziran’da Ne Oldu? Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Nefesleri kesen bir bölüm ile daha seyircisinin karşısına çıkan Survivor Türkiye 2021, en son 22 Haziran 2021 Salı günü ekranlara geldi. Zorlu bir parkurda kıran kırana yarışan mavi ve kırmızı takım; lüks otomobillerle seyahat, temiz kıyafetler, müzik ve dans, otelde konaklama ve akşam yemeğini de içeren büyük bir ödül için mücadele verdi. Zorlu karşılaşmanın ardından son sayıyı alan İsmail, kırmızı oyunu ödüle kavuşturan isim oldu.

Ödül oyununun ardından eleme heyecanı yaşatan Survivor Türkiye 2021’de SMS sıralaması için potada yer alan Poyraz, Ayşe ve Berkay yarıştı. Kısa bir bekleyişin ardından Survivor 2021'de yarı final öncesi hayallerine veda eden son isim de belli oldu. Survivor 22 Haziran SMS oylaması sonucu elenen isim Berkay olarak anons edildi. Uzunca süre dokunulmazlık ödülünü ve SMS birinciliğini almayı başaran Berkay, bu defa kendini potadan çıkaramadı.

Survivor 23 Haziran Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor Türkiye 2021, 23 Haziran 2021 Çarşamba günü de seyircisinin karşısında olacak. Artık yarı final için yarışacak olan Survivor Türkiye 2021 yarışmacıları bugünden itibaren dörtlü bir mücadele içerisine girecek. Elemenin ardından yarışta kalmayı başaran mavi takımdan Ayşe ve Poyraz ile kırmızı takımdan Aleyna ve İsmail, şampiyonluk yolunda nefes kesen bir performans sergileyecek. Survivor Türkiye 2021, bu akşam yeni bölümü ile saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.