Esra Erol'da 25 Haziran 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 25 Haziran 2021 Cuma Atv Canlı İzle!

Seyircisinin karşısına sezon finali bölümü ile çıkmaya hazırlanan Esra Erol’da ele aldığı konu ve konukları hakkındaki iddiaları araştırmaya devam ediyor. Esra Erol’da programı 25 Haziran gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 24 Haziran’da neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? İşte tüm detaylar…

Ele aldığı konu ve konuklarının akıl almaz iddiaları ile her zaman gündem olmayı başaran Esra Erol’da programı 2015 yılından bu yana seyircisi ile buluşuyor. İlginç aldatma öykülerini seyircisinin ekrana taşıyan Esra Erol’da programı, yine çok konuşulacak bir bölüm ile yaz molasına çıkmaya hazırlanıyor.

Esra Erol’da Programı 24 Haziran’da Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Seyircisinin karşısına en son 24 Haziran 2021 tarihinde çıkan Esra Erol’da programının ilk konuğu Mustafa Tren oldu. Eşinin 3 yıl önce evi terk ettiğini ifade eden Mustafa Tren, eşinin başka birinden de çocuk yaptığını, çocuğun da üzerine kaydedildiğini, bu nedenle eşinin ortaya çıkmasını ve ondan boşanmak istediğini söyledi. Eşinin Sezer ile kaçtığı yönünde iddialar duyduğunu söyleyen Mustafa, “Sezer abi olarak sevdiğim biriydi. Şu an eşim kimin yanında bilmiyorum. Sadece bu yönde duyumlar aldım” dedi. Sezer’in eşi telefona bağlanarak iddiaları ret etti. Eşinin yanında olduğunu söyleyen kadın, olanları duyduğunu, ancak eşini affettiğini dile getirdi. Kayıp eş Aylin ise gördüğü kötü muamele nedeni ile evi terk edip, uzaklaştırma kararı aldığını canlı yayına bağlanarak iddia etti. Esra Erol’da programının son bölümünün bir diğer konuğu eşi ile barışmak isteyen Birgül’dü.

Eşine dön çağrısı yapan Birgül, Uğur ile stüdyoda yüzleşti. Aralarındaki bütün sorunlara Sıdıka isimli birinin sebep olduğunu iddia eden Birgül, sinirlerine hakim olamadı. Öte yandan Uğur ise; eşini sevdiğini, ancak eşinin çok tutarsız davranışları olduğunu söyledi. 27 senelik evliliğinde sürekli şiddet gördüğünü iddia eden Sevim, Esra Erol’da programının bir diğer konuğuydu. Sevim’e sürpriz yapan Esra Erol, kendisinin hastalığını tedavi ettireceğini söyledi. Sevim’e bir diğer sürpriz ise Esra Erol’da programının yapımcısı Banu Akdeniz’den geldi. Sevim’i hacca göndermek istediğini ifade eden Banu Akdeniz, Sevim’in mutluluk gözyaşlarını tutamamasına neden oldu. Feyzullah ile kaçan kızları Nursel’i aramak için canlı yayına bağlanan Zorlu çiftleri için bugün yüzleşme günüydü. Feyzullah, ailenin kendi arabalarını kurşunladıklarını, kaçak göçek yaşadıklarını iddia ederken; Nursel utandığı için geri dönemediğini belirtti.

Esra Erol’da Programı 25 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’da 25 Haziran 2021 Cuma günü de seyircisinin karşısında olacak. Sezon finali nedeni ile yüzleşmelerin son perdesini açacak olan Esra Erol’da eylül ayına kadar sürecek olan kısa bir ekran molasına girecek. Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarına olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.