Bozkır Arslanı Celaleddin 6. Bölüm Full İzle! 25 Haziran Bozkır Arslanı Celaleddin Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Tarihin tozlu sayfalarını aralayan Bozkır Arslanı Celaleddin, her geçen gün daha çok ilgi görüyor. Kutlu Bike’nin her şeyi itiraf edeceği Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin yeni bölümü ise seyircisi tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Bozkır Arslanı Celaleddin 6. bölüm fragmanı yayınladı mı? Bozkır Arslanı Celaleddin 5. bölümde neler yaşanacak? İşte, Bozkır Arslanı Celaleddin dizisiyle ilgili tüm ayrıntılar…

Bozkır Arslanı Celaleddin Dizisi 6. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Türk ve Özbek yapımı olarak ATV ekranlarına gelen Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin yapımcılığını Bozdağ Film üstleniyor. Başrollerini Emre Kıvılcım ve Yulduz Radjabova’nın paylaştığı Bozkır Arslanı Celaleddin, Harzemşahların saray içi savaşlarını ve Cengiz Han ile mücadelesini ele alıyor. Kahramanlıkları ile ünlü Şehzade Celaleddin’e odaklanan Bozkır Arslanı Celaleddin, her cuma saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Bozkır Arslanı Celaleddin 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Giderek daha çok takip edilir hale gelen Bozkır Arslanı Celaleddin, seyircisinin karşısına en son 5. bölümü ile çıktı. Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin 5. bölümünde; Mihricihan’ın planıyla zehirli bir yılanın hedefine konan Kutlu Bike, saldırıdan son onda kurtuldu. Bunu öğrenen Celaleddin çileden çıkarken; Türkan Hatun’un tüm tepkisine rağmen Kutlu Bike ile evlenmeye karar verdiğini saray ahalisine duyurdu. Behram bu haberi sevinçle karşılarken, geri kalan hiç kimse bu durumdan memnun olmadı.

Harzemşahlar sarayına Cengiz Han tarafından sızdırılan Haşhaşiler, Kutlu Bike vasıtasıyla Şehzade Celaleddin’i ortadan kaldırmak için harekete geçti. Cengiz Han’ın Harzemşahlara yapacağı büyük saldırı öncesinde ülkeyi iyice zayıflatmak isteyen Haşhaşiler, şeytani bir plan kurdu. Öte yandan Moğol tehlikesine karşı yeni bir ittifak arayışına giren Sultan Aleaddin, ülkesini korumak için adımlar atarken; Türkan Hatun saraydaki nüfuzunu artırmak üzere harekete geçti.

Bozkır Arslanı Celaleddin 6. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Tarihin bilinmeyen kahramanlıklarını ekranlara taşıyan Bozkır Arslanı Celaleddin, bu akşam 6. bölüm ile seyircisinin karşısında olacak. Bozkır Arslanı Celaleddin 6. bölüm fragmanına göre; her şeyi Celaleddin’e itiraf eden Kutlu Bike’nin kaçırılan kardeşi için Cengiz Han’a çalıştığı ortaya çıkacak. Karşılaştığı ihanet karşısında yıkılan Celaledin’e Kutlu Bike’nin beni öldür diye uzattığı hançer, seyirciyi adeta şoke edecek. Öte yandan Sultan Alaeddin’den habersiz saraydan ayrılan Celaleddin, bütün okların hedefi haline gelirken; Timur Melik ve şehzade Agşah’ın birlikte bir iş çevirdiği saray ahalisinin dikkatini çekecek. Bozkır Arslanı Celaleddin, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.