İbo Show 30. Bölüm Sezon Finali Full Canlı İzle! İbo Show 26 Haziran Tek Parça Youtube İzle

Seyircisinin karşısına sezon finali ile çıkmaya hazırlanan İbo Show, birbirinden iddialı konuklarla Star TV ekranlarına geliyor. Gerçek bir Ankara gecesi yaşatacak olan İbo Show programı, konuk ettiği o isim ile ise milyonları kahkahaya boğmaya hazırlanıyor. İbo Show programı 30. bölüm tanıtımı yayınlandı mı, bu hafta kimler konuk olacak? İbo Show programı 29. bölümde neler yaşandı? İşte İbo Show hakkında tüm detaylar…

Uzun bir ekran molasının ardından hayranları ile Star TV aracılığıyla buluşan İbrahim Tatlıses, sınırsız eğlence ve müzik ile cumartesi akşamlarını neşelendirmeye geliyor. Müzik dünyasının en iyilerini konuk ettiği İbo Show programı ile seyircisinin karşısına çıkan İbrahim Tatlıses, sanat camiasının ünlü oyuncularını ve şovmenlerini de ekranlara getiriyor. Ünlü isimlerin birbirinden komik anlarını ve özel hayatlarının sırlarını paylaştığı program İbo Show, bu akşam saat 20.00’da sezon arasına giriyor.

İbo Show Programı 29. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 29. bölümü ile çıkan İbo Show, birbirinden ünlü isimleri stüdyosunda ağırladı. Birbirinden özel sırlarını İbrahim Tatlıses ile paylaşan ünlü isimler, başına gelen komik anılar ile de ekran başındakileri yine gülmekten kırdı geçirdi. Seyircisine neşeli bir hafta sonu yaşatan İbo Show’un 29. bölümünün konukları; Metin Şentürk, Güllü, Orhan Ölmez, Dilan Tatlıses, Savaş Özdemir ve Rubato gibi popüler isimler oldu. Ekran başındakilere bolca müzik sunan İbo Show, yine izlenme rekorları kırdı.

İbo Show Programı 30. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Hafta Kimler Konuk Olacak?

Seyircisinin karşısına sezon finali ile çıkmaya hazırlanan İbo Show, 30. Bölümü ile ekranlara gelecek. Yayınlanan İbo Show 30. Bölüm sezon finali tanıtım fragmanına göre; İbo Show programının konukları Ankaralı Coşkun, Hasan Yılmaz, Hatice, Ömer Faruk Bostan, Şafak Sezer ve Ankaralı Turgut olacak. Keyifli Ankara şarkıları ile seyircisine eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatacak olan İbo Show programı, Şafak Sezer ile de izleyenlerini kahkahaya boğacak. Sevilen program İbo Show, bu akşam saat 20.00’da sezon finali bölümü ile Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.