Kahraman Babam 4. Bölüm Full İzle! 28 Haziran Kahraman Babam İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

İtfaiye erlerinin akıl almaz kahramanlık öykülerini ekranlara getiren Kahraman Babam, kızı Ömrüm’e kavuşmak isteyen Uğur’un dram dolu hikayesini ele alıyor. Seyircisinin karşısına her pazartesi çıkan Kahraman Babam, Show TV ekranlarından yayınlanıyor. Kahraman Babam dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kahraman Babam dizisi 3. bölümde neler yaşandı? İşte, detaylar…

Show TV ekranlarının yeni dizisi olan Kahraman Babam, Kırmızı Kamyon dizisinin devamı niteliğinde yeni bölümlerini ekranlara getirmeye devam ediyor. Başrollerini Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır gibi önemli isimlerin paylaştığı Kahraman Babam dizisi, 10. Ev yapım imzası taşıyor. Ele aldığı kahramanlık hikayesiyle seyircisini ekran başına kilitleyen Kahraman Babam, itfaiye çavuşu Uğur’un kızı Ömrüm’e kavuşmak için verdiği mücadeleye ekranlara getiriyor. Oyunculuk performansları ve aksiyon dolu sahneleriyle çok beğenilen Kahraman Babam, her pazartesi saat 20.00’da Show TV ekranlarına geliyor.

Kahraman Babam Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranların yeni dizisi Kahraman Babam, seyircisinin karşısına en son 3. bölümü ile çıktı. Kahraman Babam dizisinin son bölümünde; Uğur, Nazım’a çarpıp kaçtığını itiraf eden Tufan’a ulaştı ve Tufan’ın karısını öldüren çeteye ulaşmak için kilit bir isim olduğunu fark etti. Tufan’ı konuşturmak için risk alan Uğur, Yonca ile bir kez daha karşı karşıya geldi. Yonca gerçekten zor bir durum içerisinde kalırken; Uğur yeniden Yonca’ya haklı olduğunu ispatlamak ve onu ikna etmek için harekete geçti. Öte yandan Uğur’un haklı olup olmadığını anlamaya çalışan Yonca, korkunç bir olaya tanıklık etmek zorunda kaldı.

Kahraman Babam Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 4. bölümü ile çıkmaya hazırlanan Kahraman Babam dizisi, yine aksiyon dolu bir bölüm ekranlara gelecek. Kahraman Babam 4. bölüm fragmanına göre; Uğur ile Ömrüm’ün arası yavaş yavaş düzelmeye başlayacak. Baba ile kız arasındaki bu yakınlaşma Cem’in karısı Zehra’yı rahatsız edecek. Bu nedenle baba ve kız bu kez Zehra engeline takılacak. Öte yandan Uğur eski arkadaşı Cem ile arayı düzeltmeye başlayacak. Show TV’nin yeni gözdesi Kahraman Babam bu akşam saat 20.00’da seyircisinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.