Gelinim Mutfakta 29 Haziran 2021 Full İzle! Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 737. Bölüm Kim Birinci Oldu? Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Yeni bir format ile havalı bir sezon finali yapacak olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışması, muhteşem dörtlü yarışının yavaş yavaş sonuna geliyor. Çeyrek altınların havada uçuştuğu yarışmada, bu cuma bir gelin 20 adet altın bileziğin sahibi oluyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 28 Haziran puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 29 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm detaylar…

Seda Sayan’ın da puan vermeye başladığı Gelinim Mutfakta yarışması, gelinler arasındaki rekabeti tam gaz devam ettiriyor. Bu haftanın sonunda 20 adet altın bileziğin sahibini bulacağı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı hafta içi her gün saat 13.15’de Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 28 Haziran Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seyircisinin karşısına en son 28 Haziran 2021 Pazartesi günü çıkan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, gelinlerine “Tavuklu Sultan Kebabı” yaptırdı. Kıyasıya bir rekabetin gerçekleştiği lezzet yarışında gelinler, birbirine yakın puanlar aldı. Muhteşem dörtlü finalinde sona yaklaşan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, çeyrek altınlarda gelinen son durumu da seyircisini açıkladı.

Seda Sayan ve kaynanalardan toplam 8 puan alan gelin Aysun, günü sonuncu olarak tamamladı. Günü 16 puanla bitiren Aysun, üçüncü olurken; günü 17 puan ile tamamlayan Ayten, çeyrek altını en yakın puanla kaçıran isim oldu. Seda Sayan ve kaynanalardan toplam 20 puan alan Yağnur, çeyrek altını yakasına taktı. Bugünün sonunda Yağnur ve Aysun’da 5’er çeyrek varken; Gönül’de 3, Ayten’de ise 2 çeyrek olduğu öğrenildi.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 29 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Hayranları ile 29 Haziran 2021 Salı günü de buluşacak olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, haftanın ikinci gün yarışını ekranlara getirecek. En iyi tabak için yarışacak olan gelinler, final anı öncesi bir adım öne çıkmak için ter dökecek. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.