Doya Doya Moda All Star 30 Haziran Full İzle! 29 Haziran Doya Doya Moda 78. Bölüm Canlı İzle! TV8 Yayın Akışı!

TV8 ekranlarının iddialı yapımı Doya Doya Moda All Star, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni haftasının yarışını bu bölümü ile ortalayacak olan yarışma, yine sürprizlerle seyircisinin karşısına çıkıyor. Doya Doya Moda All Star 29 Haziran puan durumu nasıl, günün birincisi kim oldu, kim elendi? Doya Doya Moda All Star 30 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm detaylar…

Ekranların rakipsiz moda yarışması olan Doya Doya Moda All Star, ilk iki sezonunun en iyilerini yarıştırmaya devam ediyor. 7 büyük beden kadının tarz olmak için yarıştığı yarışmada jüri üyeliklerini Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Umut Eker ve Uğurkan Erez üstleniyor. Modanın duayenleri puanlama yaparken, haftanın eleme gününde en yüksek puan alan yarışmacıya özel yapım bir kolye hediye ediyor. Doya Doya Moda All Star, hafta içi her gün saat 13.00’da TV8 ekranlarına geliyor.

Doya Doya Moda All Star 29 Haziran Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu, Kim Elendi?

Seyircisinin karşısına en son 29 Haziran 2021 tarihinde çıkan Doya Doya Moda All Star yarışmasında kadınlar, “teknede partiye katılıyorum” konsepti için giyindi. Birbirinden iddialı kombinler yapan kadınlar, podyumda istedikleri ilgiyi göremedi. Bir önceki bölümde jüri üyelerinden övgüleri toparlayan Gamze, bugün yokuş aşağı yuvarlandı ve günü 7 puan ile sonuncu tamamlayan isim oldu. Günün birincisi ise jüri üyelerinin övgülerini uzun bir aradan sonra alan Ferdanur oldu. 19 puan alan Ferdanur, kendine en yakın rakibine 5 puan fark attı. Doya Doya Moda All Star programının son bölümünde; değişim çarkından geçen şanslı isim ise Sera Sare Koç idi. İşte, Doya Doya Moda All Star 29 Haziran 2021 puan durumu:

-       Ferdanur 19

-       Özde 14

-       Emel 13

-       Rabia 13

-       Birben 12

-       Su 12

-       Gamze 7

Doya Doya Moda All Star 30 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen moda programı Doya Doya Moda All Star, 30 Haziran 2021 Çarşamba günü de seyircisinin karşısında olacak. Yeni bir yarışı ekranlara getirecek olan Doya Doya Moda All Star 78. Bölüm fragmanına göre; Özde’nin terziden yardım alması kadınlar arasında olay çıkaracak. Birben Özde’ye ağır sözlerle saldırırken, Emel’in hedefine girecek. Doya Doya Moda All Star, bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.