Şef Akademi Doğada Full İzle! 30 Haziran 2021 Şef Akademi 8. Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Ekranların yeni aşçılık yarışması Şef Akademi, ikinci eleme turu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Haftanın avantajını kazanacak olan takım merakla beklenirken, gözler bir kez daha Şef Akademisi jürisine çevriliyor. Şef Akademi 3.bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi 2. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi yarışması hakkındaki tüm detaylar…

FOX TV ekranlarına 3. bölümü ile gelmeye hazırlanan Şef Akademi yarışması, elemeler serisini geride bırakıyor. En son bölümünde asıl yarışının ilk elemesi ile ekranlara gelen Şef Akademi yarışması, heyecan çıtasını giderek artırıyor.

Şef Akademi 2. Bölümde Neler Oldu?

İddialı yarışma Şef Akademi, seyircisinin karşısına en son 2. bölümü ile 27 Haziran 2021 Pazar günü çıktı. Bunun öncesinde elemeler serisini art arda yayınlayan Şef Akademi yarışması son bölümünde asıl yarışının ikinci etabını ekranlara getirdi. Yarışmacıları 5 farklı gruba ayıran Şef Akademi yarışması, gruplara; Yeşil, Mavi, Mor, Turuncu ve Kırmızı takım adını verdi. İlk 15’e giren Dilan Çelik, Murat Giresun ve Emrah Yeşil Takım için yarışırken; Yağız Şenol, Ruşa Durmaz ve Elif Mavi Takım adına yarıştı. İddialı yarışmacılar Antonio Stokes, Arzu Gasimova ve Çağlar Mor Takım’da yer alırken, Furkan Güçtekin, Ayten Yıldız ve Berat Kırmızı Takım’ı oluşturdu. Yarışmanın son takımı olan Turuncu Takım da ise; Muhammet Ermiş ve Tolga Bozok isimleri yer aldı.

Yarışmada önce ekip olarak yarışan şef adayları, ardından bireysel yarışlarını sergileyerek eleme potasından çıkmaya çalıştı. Bir takım dokunulmazlığı kaparken, diğer dört takımın yarışmacıları kendilerine verilen tavuk ürünü ile birbirinden farklı lezzetler ortaya çıkardı. Jüri üyeleri, son üçe kalan tabağı belirlemek için 9 yarışmacıyı koruma altına aldı. Ardından son üçe kalan isimler; Çağlar, Dilan ve Furkan oldu. İki etapta yarışan yarışmacılardan eleme potasından ilk çıkan kişi Çağlar idi. Geriye kalan Dilan ve Furkan, Şef Akademi’nin ilk 15’inde kalabilmek için son kozlarını öne sürdü. Jüri üyeleri kalması için Dilan’ı seçerken, tabağının lezzetsiz olması gerekçesi ile Furkan’ı eledi.

Şef Akademi 3.Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Şef Akademi programının 3. bölüm tanıtımına göre; lezzet yarışındaki çıta giderek yükselecek ve yarışmada kalmak daha zor hale gelecek. Öte yandan her hafta bir bireysel bir de grup yarışı içerisine girecek olan Şef Akademi’nin ilk 15’i, yayınlanacak olan 3. bölümde elenmemek için bir kez daha ter dökecek. Şef Akademi, yeni bölümü ile 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.