Gelinim Mutfakta 1 Temmuz 2021 Full İzle! Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 739. Bölüm Kim Birinci Oldu? Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Şampiyonuna giderek yaklaşan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün itibariyle muhteşem dörtlü yarışının son düzlüğüne giriyor. Çeyrek altını yakasına takan isimi Gelinim Mutfakta hayranlarını şaşkına döndürürken, çeyrek altını kaybeden o isim, sinirlerine hakim olamıyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 30 Haziran puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 1 Temmuz puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm detaylar…

Sezon finali öncesi seyircisine ufak bir sürpriz yapan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, muhteşem dörtlü yarışı ile ekranlara geliyor. Dört gelini dört hafta boyunca yarıştıran Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, en çok çeyrek altını yakasına takan geline 20 adet altın bilezik hediye ediyor. Bu cuma son bulacak olan yarış ise git gide daha heyecanlı hale geliyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarına geliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 30 Haziran Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seyircisinin karşısına en son 30 Haziran 2021 Çarşamba günü çıkan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı bu bölümünde, gelinlerden “Püre Yatağında Saray Yahni” yapmasını istedi. Seda Sayan ve kaynanalardan gün sonunda puanları toparlayan gelinlerden ikisi teknik hatadan dolayı eksi puan yiyince Gelinim Mutfakta programında işler bir anda karıştı.

Toplam 16 puan alan Yağnur, eksi 2 ceza puanı ile 14’e düşerken; toplam 10 puan alan Ayten yine eksi 2 ceza puanı ile 8’e düştü. Gönül’ün 12, Aysun’un ise 14 puan alması iki gelini bir kez daha karşı karşıya getirdi. Yağnur ile Aysun çeyrek altın için kuraya girdi. Kaynana Neriman’ın çektiği kuradan Aysun çıktı ve günün çeyrek altının yakasına takarak, 7 çeyrek altına ulaştı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 1 Temmuz Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seyircisinin karşısına 1 Temmuz 2021 tarihinde de çıkacak olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, büyük sezon finaline 2 gün kala ekranlara gelecek. Gelinler arasında giderek kızışan rekabet, Yağnur ile Gönül’ün birbirine girmesine neden olacak. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.