MasterChef 2021 Full İzle! 1 Temmuz 2021 MasterChef 6. Bölüm Canlı İzle! MasterChef 2021 Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Ekranların fenomeni MasterChef Türkiye 2021 sezonu ile ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Henüz elemeler serisi ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye 2021, yine çok konuşulacak bir bölüm ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. MasterChef 6. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 5. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Masterchef 1 Temmuz 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Dünyanın ünlü şefleri; Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zana ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini üstlendiği MasterChef Türkiye, Tv8 ekranlarındaki yayın macerasına 2021 sezonunda da devam ediyor. Haftanın 5 günü seyirci karşısına çıkan MasterChef Türkiye 2021, her yayınını saat 20.00’da TV8 ekranlarına getiriyor.

MasterChef 2021 Full İzle! 1 Temmuz 2021 6 Bölümde Neler Yaşandı

Şeflerin Öve Öve Bitiremediği Tabak! | MasterChef Türkiye 6. Bölüm

Porto Riko Yemeğiyle Elemeye Damga Vurdu! | MasterChef Türkiye 6. Bölüm

TUNAHAN ŞEFLERİ GÜLME KRİZİNE SOKTU | MasterChef Türkiye 6. Bölüm

KAHRAMAN GAZİ MASTERCHEF'TE! | MasterChef Türkiye 6. Bölüm

MasterChef 5. Bölümde Neler Oldu?

Büyük bir hasretle beklenen MasterChef Türkiye 2021 seyircisinin karşısına en son 5. bölümü ile çıkarak, ekranlara ısınmaya başladı. Elemeler ile ekranlara gelmeye devam eden MasterChef Türkiye 2021 programının son bölümünde; birbirinden iddialı yarışmacılar mutfakta adeta ter döktü. Bir yarışmacının güzel sesi ile sone söylediği bu bölümde, Danilo Zanna müziğin tadına vararak tadımını gerçekleştirdi. Başka bir kadın yarışmacının profesyonel boksör olduğunu öğrenen Mehmet Şef, tadım esnasında korktuğunu dile getirince stüdyodaki şefler bir hayli eğlendi. Başka bir yarışmacının “ben sizinle yol yürümeyi düşünürüm, siz de benimle yürümek isterseniz” demesi üzerine Somer Şef’in “o halde bir çay içebiliriz” çıkışı ekran başındaki milyonları kahkahaya boğdu. Öte yandan yemek kültürü ile ilgili önemli bir mesaj veren Somer Şef, genç şef ve şef adaylarını yerli yemek ile çalışmaya davet etti.

MasterChef 6. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 1 Temmuz 2021 Perşembe günü 6. bölümü ile çıkacak olan MasterChef Türkiye 2021, yine birbirinden iddialı yarışmacılara ev sahipliği yapacak. Kavun dolmasından havan köftesine kadar pek çok lezzetin jüri üyelerine sunulacağı MasterChef Türkiye 2021 yeni bölümünde; stüdyoda çiğ köfte yoğuran yarışmacı verdiği çaba ile jüri üyelerinin takdirini toparlayacak. Yarışmacıların hem hüzünlü hem de eğlenceli yanlarını ekrana getirecek olan MasterChef Türkiye 2021, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.