Gelinim Mutfakta 2 Temmuz 2021 Full İzle! Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 740. Bölüm Kim Birinci Oldu? Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Muhteşem dörtlü yarışında kelimenin tam manası ile son düzlüğe giren Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışması sezon finali ile seyircisi karşısına çıkıyor. Gelinim Mutfakta programının yeni bölümünde yirmi altın bilezik alacak o isim belli olurken, yarışma yaz molası için seyircisine veda ediyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 1 Temmuz puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 2 Temmuz puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? İşte tüm detaylar…

Muhteşem dörtlü serisinin artık sonuna gelen Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışması, en iyi yemek yapan gelinini sonunda buluyor. Hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D erkanlarına gelen yarışma Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bu kez ekran molası öncesi son kez seyirci karşısına çıkıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 1 Temmuz Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seyircisinin karşısına en son 1 Temmuz 2021 Perşembe günü çıkan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hem final yarışının şampiyonunun belli olmasına hem de sezon finaline iki kala ekranlara geldi. Gelinlerine mercimekli sini mantısı yaptıran Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında günün kazanan gelini çeyrek altını yakasına takarken, kaybeden gelinler 20 altın bileziğe bir adım daha uzaklaştı. Seda Sayan ve kaynanalardan en yüksek puanı alan ve çeyrek altına sahip olan isim gelin Gönül oldu. 17 puan alan Gönül’ü, 16 puan ile Yağmur takip ederken; Ayten 13, en çok çeyrek altının sahibi Aysun ise 7 puan aldı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 2 Temmuz Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seyircisinin karşısına 2 Temmuz 2021 Cuma günü de çıkacak olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışması, sezon finali bölümünü ekranlara getirecek. Muhteşem dörtlü finalinde en iyi gelinin ortaya çıkacağı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında yirmi altın bileziği kazanan isim de belli olacak. Büyük bir ilgiyle takip edilen Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün saat 13.15’te sezon finali bölümü ile Kanal D ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.