MasterChef 2021 Full İzle! 6 Temmuz 2021 MasterChef Özet Bölüm Canlı İzle! MasterChef 2021 Tekrar Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Yeni sezonu ile tüm ekranları ve gündemleri ele geçirmeyi başaran MasterChef Türkiye 2021, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Henüz eleme turlarını yayınlayan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının son bölümünde pirinçsiz risotto yapan o isim herkesi şaşkına çeviriyor. Peki, MasterChef 10. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 9. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Masterchef Türkiye 6 Temmuz 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Jüri üyeliklerini ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu isimlerinin üstlendiği MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında eleme heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Bazı isimler elemeden tam not alırken, bazı isimler ilk turdan şampiyonluk hayallerine veda ediyor. Asıl yarışı için eleme turları atmaya başlayan MasterChef Türkiye 2021, haftanın 6 günü TV8 ekranlarından saat 20.00’da izleyicisiyle buluşuyor.

MasterChef 9. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına elemeler serisinin ilk turuyla çıkmaya devam eden MasterChef Türkiye 2021, en son 9. bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan son bölümünde seyircisini bir kez daha kahkahaya boğan MasterChef Türkiye 2021, iddialı yarışmacılara ev sahipliği yaptı. Geceye damga vuran ise iddialı sözleri ile jüri üyelerinin karşısına çıkan Baturalp oldu. Baturalp, iddialı sözlerin arkasında durdu ve yaptığı yemekle bir üst turun olurunu almayı başardı. Öte yandan şefler yarışmacılardan birinde oylama sırasını karıştırınca, yarışmacı gerildi. Ancak Mehmet Şef’in sırayı unuttuğu ortaya çıkınca ise stüdyoda komik anlar yaşadı. Son olarak yaptığı pirinçsiz risotto ile şefleri büyüleyen Rabia, risottoyu pirinçsiz yapması nedeniyle jüri üyelerini gülmekten kırdı geçirdi. Ama Rabia, pirinçsiz risottoya rağmen ikinci eleme turuna atlamayı başardı.

MasterChef 10. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 10. bölümü ile çıkmaya hazırlanan MasterChef Türkiye 2021, yine birbirinden iddialı yarışmacılarının bir üst tur için mücadele edişine tanıklık edecek. Dünya mutfaklarının en ünlü yemeklerinin jüri üyelerinin karşısına çıkacağı MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının yeni bölümünde, jüri üyeleri ince eleyip sık dokumaya başlayacak. Yarışmacılardan hangilerinin bir üst tura geçeceği hangilerinin ise hayallerine başlamadan veda edeceği ise seyirci tarafından büyük bir sabırsızlıkla beklenecek. MasterChef Türkiye 2021, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.