MasterChef 2021 Full İzle! 7 Temmuz 2021 MasterChef 10. Bölüm Canlı İzle! MasterChef 2021 Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Türkiye’nin en iddialı aşçılık yarışması olan MasterChef Türkiye 2921 sezonu ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Henüz eleme serileri ile ekranlara gelemeye devam eden MasterChef Türkiye 2021, yeni bölümünden itibaren asıl yarışı için geri sayıma başlıyor. MasterChef 10. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 9. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Masterchef Türkiye 7 Temmuz 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Survivor Türkiye 2021 yarışmasının hemen ardından yeni sezonunun startını veren MasterChef, yine birbirinden iddialı şef adayları ile elemeler turuna başladı. Jüri üyeliklerini bir kez daha ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna isimlerinin üstlendiği MasterChef Türkiye 2021, bu kez dünyanın en uç şehirlerinden bile yarışmacı aldı. Her sezon daha popüler hale gelen MasterChef Türkiye 2021’de asıl yarış için nefesleri tutturmuşken, yeni bölüme konuk olacak olan o isim görenleri bir hayli şaşırttı. Haftanın 6 günü TV8 ekranlarından yayın yapan MasterChef Türkiye 2021, saat 20.00’da seyirci karşısına çıkmaya karar verdi.

MasterChef 2021 Full İzle!

Yöresel Yemek Tarifiyle Dikkat Çekti! | MasterChef Türkiye 10. Bölüm İZLE

Emine Yaman İlk Elemede Başarılı Oldu Mu? | MasterChef Türkiye 10. Bölüm İZLE

Furkan ile Somer Şef'in Kötü Espri Atışması | MasterChef Türkiye 10. Bölüm İZLE

MasterChef 9. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısın en son 9. Bölümü ile çıkan MasterChef Türkiye 2021, nefes kesen bir eleme serisini daha ekranlara getirdi. Birbirinden iddialı yarışmacıların katıldığı eleme turunda jüri üyelerinin seçim yapması ise bir hayli zorlaştı. Yarışmacı Sibel’in yaptığı tutamaç çorbası ile güne damgasını vururken; yarışmacı Baturalp iddialı giriş yaptığı mutfakta el lezzetini konuşturdu. Her iki isim de jüri üyelerinin olurunu almayı başardı. Öte yandan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının son bölümünde yarışmacılardan birinin pirinçsiz risotto yapması jüri üyelerini şaşkına çevirirken, Danilo Şef’in “Ben burada etsiz Adana bile tattım, hazırım” demesi şefleri kahkahaya boğdu. Pirinçsiz risotto ise tüm önyargılara rağmen şeflerden bir üst tur eleme onayını aldı.

MasterChef 10. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Eleme turları ile ekranlara gelmeye devam edecek olan MasterChef Türkiye 2021, bu akşam 10. bölümü ile TV8 ekranlarında gelecek. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının yeni bölümüne MasterChef Junior yarışmasında yarışan Taylan’ın babası katılacak. Stüdyoda eğlenceli anlar ortaya çıkarken, Taylan jüri üyeliği koltuğuna oturacak. Bir yarışmacının Alp dağlarından gelen otla, pesto sos yapması güne damga vuracakken; Serhat’ın ikinci kez lise arkadaşının yarışmayı katılıyor olması Mehmet Şef’in hedefinden o yarışmacıyı kurtaramayacak. MasterChef Türkiye 2021, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.