MasterChef 2021 Full İzle! 8 Temmuz 2021 MasterChef 11. Bölüm Canlı İzle! MasterChef 2021 Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Ekranların en iddialı yarışması MasterChef Türkiye rüzgarı 2021 yılını kasıp kavurmaya devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacılara ev sahipliği yapan MasterChef Türkiye 2021 ise, yavaş yavaş ilk eleme turunun sonlarına geliyor. Peki, MasterChef 10. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 11. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Masterchef Türkiye 8 Temmuz 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Orijinali İngiltere’ye kadar dayanan MasterChef Türkiye’deki yarışına Acun Medya yapımcılığında devam ediyor. Haftanın 5 günü TV8 ekranlarından seyircisi ile buluşan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının jüri üyeliklerini bu sezon da dünyanın ünlü şefleri; Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zana ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Her yarışmacısı ile inanılmaz anlar yaşayan MasterChef Türkiye 2021, yeni sezonunun eleme turları serisi ile ekranlara geliyor. MasterChef Türkiye 2021, çarşamba ve cuma hariç olmak üzere, haftanın 5 günü TV8 ekranlarında saat 20.00’da seyircisi karşısına çıkıyor.

MasterChef 10. Bölümde Neler Oldu?

Büyük bir iddia ile seyirci karşısına çıkan MasterChef Türkiye 2021 yarışması ekranlara en son 10. bölümü ile geldi. Birbirinden iddialı tabakların ortaya çıktığı MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının son bölümünde; yarışmaya katılan Şevki Batuhan Güler, sakarlıkları ile güne damga vurdu. Şeflere lezzetli bir et yemeği yapan Şevki Batuhan Güler, sunum esnasında etin tavasını elinden kaçırınca stüdyoda işler karıştı. Tam düşeceği anda tavayı tutan Şevki Batuhan Güler, sunumunu yetiştirdi ve şeflerin önüne tabağını çıkarabildi. Tüm sakarlıklarına rağmen üç evet alan Şevki Batuhan Güler, bir üst tura geçmeye hak kazandı. Öte yandan MasterChef Junior yarışmacısı Taylan’ın babası MasterChef Türkiye 2021 yarışmasına katılınca stüdyoda kahkaha dolu anlar yaşandı.

MasterChef 11. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına yeni bir eleme turuyla da çıkmaya hazırlanan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, bu akşam 11. bölümü ile ekranlara gelecek. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının 11. bölüm fragmanına göre; birbirinden iddialı yarışmacılar, bir üst tura çıkabilmek için ter dökecek. Yarışmacılardan birinin nefes almadan konuşması jüri üyelerini çıldırtırken, Somer Şef’in yarışmacının tadımına kulaklıkla gitmesi güne damga vuracak. Öte yandan, MasterChef Türkiye 2021 yeni bölümünde bir ilke imza atılacak ve bir yarışmacı ilk kez karanlık stüdyoda yemek yapacak. MasterChef Türkiye 2021, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.