MasterChef 2021 Full İzle! 14 Temmuz 2021 MasterChef 16. Bölüm Canlı İzle! MasterChef 2021 Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Türkiye’nin en iddialı aşçılık yarışması olan MasterChef Türkiye 2021 yeni eleme turu ile ekranlara gelmeye başlıyor. Üçlü düellolar ile seyirci karşısına çıkmaya başlayan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında heyecan da giderek artıyor. Peki, MasterChef 16. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 15. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Masterchef Türkiye 14 Temmuz 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarından yeni sezonuna merhaba diyen MasterChef Türkiye 2021 yarışı çıtayı giderek yükseltiyor. Yeni sezonda yeni kurallar ile seyirci karşısına çıkan MasterChef Türkiye 2021 jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu; bu defa sadece gerçek MasterChef adaylarını arıyor. Şu an için haftanın 5 günü yeni bölümleri ile TV8 ekranlarına saat 20.00’da gelen MasterChef Türkiye 2021, son bölümünden bu yana üçlü eleme düellolarının startını veriyor. Öte yandan listenin giderek daraldığı MasterChef Türkiye’de yarışmacılar, en iyi performanslarını sergilemeye çalışıyor.

MasterChef 15. Bölümde Neler Oldu?

İlk üçlü düellosu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının en son 15. bölümü yayınlandı. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının 15. bölümünde; düellolardan önce yeni kuralları açıklayan Şefler, yarışmacılarının işini bu sezon biraz daha zorlaştırdı. İlk düelloda Özlem, Selim ve Rabia karşılaşırken; düellonun kazanan ismi Rabia oldu. İkinci düelloda İslam, Mert ve Sibel isimli yarışmacılar yarıştı. Bu düellonun kazananı ise, Mert oldu. Öte yandan bölüm boyunca gerçekleştirilen dört düellodan bir üst tura çıkan isimler, yeni yarış için hazırlıklara başladı.

MasterChef 16. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Eleme serisinin ikinci aşamasına geçen MasterChef Türkiye 2021, seyircisinin karşısına bu akşam 16. bölümü ile gelecek. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının 16. bölüm fragmanına göre; birbirinden iddialı yarışmacıları üçlü düelloya sokacak olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, eski sezon yarışması Özlem’i bu bölümde eleme turuna çıkaracak. Öte yandan ilk eleme turunda jüri üyeleri ile girdiği diyaloglar ile fenomen haline gelen Tunahan Ak da bu bölüm içerisinde yarışacak. MasterChef Türkiye 2021, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.