Şef Akademi Full İzle! 15 Temmuz 2021 Şef Akademi 19. Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Gündüz kuşağının yeni programı Şef Akademi Doğada tüm heyecanı ile ekran macerasına devam ediyor. Her gün Türkiye’nin en ünlü şeflerini konuk eden Şef Akademi Doğada bugün İsmail Ay’ı ağırlıyor. Şef Akademi Doğada 19. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi Doğada 18. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi Doğada yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Hafta içleri Doğada formatı ile seyirci karşısına çıkan Şef Akademi yarışı, tüm hızıyla devam ediyor. FOX TV ekranlarının iddialı aşçılık yarışması olan Şef Akademi Doğada gündüz kuşağında Şef Köy içerisinde çekiliyor. Yarışmacılar için bir çiftlik kuran Şef Akademi, bu çiftlik içerisinde hem eğitimler hem de yarışlar gerçekleştiriyor. Haftanın birinci olan takımına bir de ödül veren Şef Akademi Doğada hafta içi her gün saat 11.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

Şef Akademi Doğada 18. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 18. bölümü ile çıkan Şef Akademi Doğada, Şef Vedat Demir’i konuk etti. Yarışmacılar ile mesleki deneyimlerini paylaşan Vedat Demir, modern sunumlar ve teknikler hakkında bilgi verdi. Coğrafi işaretli ürünler ile ilgili detaylı bir bilgi veren Şef Vedat Demir; taş köprü sarımsağından Balıkesir kıvırcık kuzusuna kadar pek çok yemeği yarışmacılara öğretti. Yarışmacılardan başlangıç tabağı isteyen Şef Vedat Demir’in isteği için kırmızı takımdan Berat, turuncu takımdan Tolga, mor takımdan Arzu, yeşil takımdan ise Çağlar yarıştı. Günün sonunda tadımlarını gerçekleştiren şef Vedat Demir, kırmızı takımdan Berat’a 4 puan verirken; yeşil takımdan Çağlar’a 6 puan verdi. Mor takımdan Arzu, Vedat Demir’den 5 puan alırken; turuncu takımdan Tolga 7 puan alarak günü birinci kapattı.

Şef Akademi Doğada 19. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 19. bölümü ile çıkacak olan Şef Akademi Doğada programı, İsmail Ay’ı konuk edecek. Yarışmacılara birbirinden kıymetli bilgiler verecek olan Şef Akademi Doğada programının yeni konuğu Tokat yaprak sarma yapmayı öğretecek. Öğrettiği teknik ve yemeklerin ardından yarışmacılardan Tokat yaprak sarma isteyecek olan İsmail Ay, günün sonunda birinci olan takımı belirleyecek. Şef Akademi Doğada bugün saat 11.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.