Şef Akademi Full İzle! 16 Temmuz 2021 Şef Akademi 20. Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Ekranların gündüz kuşağı aşçılık yarışması olan Şef Akademi Doğada, yayın hayatına tam gaz devam ediyor Haftalık yarışının son günü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Şef Akademi Doğada yarışında birinciliği göğüsleyecek takım da neredeyse belli oluyor. Şef Akademi Doğada 20. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi Doğada 19. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Jüri üyeliklerini Ayhan Sicimoğlu, Arda Türkmen ve Ali Ronay’ın üstlendiği Şef Akademi yarışması hafta içi yerini Şef Akademi Doğada programına bırakıyor. Kendileri için kurulan çiftlikte keyifli vakit geçiren yarışmacılar burada hem öğreniyor hem de yarışıyor. Her gün Türkiye’nin ünlü şeflerinden birini programına konuk eden Şef Akademi Doğada, günün sonunda takımları yarıştırıyor. Hafta sonu yarışı öncesi burada ısınma turları atan yarışmacılar, haftanın birincisi olabilmek içlin kıran kırana bir mücadele veriyor. Şef Akademi Doğada, hafta içi her gün saat 11.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

Şef Akademi Doğada 19. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 19. bölümü ile çıkan Şef Akademi Doğada, ünlü şef İsmail Ay’ı konuk etti. Tokat yaprak sarma yapan İsmail Ay, şef adaylarından aynı yemeği yapmalarını istedi. Şef Akademi Doğada yarışmasının son bölümünde Tokat yaprak sarma için turuncu takımdan Muhammet, mor takımdan Elif, yeşil takımdan Murat, kırmızı takımdan ise Ayten yarıştı. Günün sonunda İsmail Ay’dan yeşil takımdan Murat 4 alırken, kırmızı takımdan Ayten 8 puan aldı. Turuncu takımdan Muhammet, 6 puan almaya hak kazanırken; mor takımdan Elif, 7 puanı hanesine yazdırdı. Haftanın son yarışına girerken puan durumu ise şu şekilde gerçekleşti:

  • Turuncu takım 31 puan
  • Mor takım: 25 puan
  • Kırmızı takım: 24 puan
  • Yeşil takım: 20 puan

Şef Akademi 20. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Ekranlara 20. bölümü ile çıkacak olan Şef Akademi Doğada, haftanın son yarışını seyirci önünde gerçekleştirecek. Şef Akademi Doğada 20. bölüm tanıtımına göre; bugünkü ünlü şef konuğu Muhsin Ertuğrul olacak. Hafta birinciliği için son yarışı verecek olan Şef Akademi yarışmacıları, bugün saat 11.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.