Masterchef neden yok 2021? Masterchef yeni bölümü ne zaman başlıyor? Masterchef yeni bölüm hangi gün yayınlanacak? Tarih belli oldu...

Yeni sezonu ile yarış severlerin nefeslerini tutturmaya başaran MasterChef Türkiye 2021, üçlü düellolarının yavaş yavaş sonuna geliyor. Peki; MasterChef 20. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 19. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar

Masterchef Türkiye 18 Temmuz 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Masterchef'in yeni bölümü 25 Temmuz Pazar günü TV& ekranlarında yeniden yayınlanacak.

Üçlü düellolar yarışı ile nefes kesen bir sezon ekranlara getiren MasterChef Türkiye, iddialı yarışmacıları ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir kez daha TV8 ekranları aracılığıyla seyircisine merhaba diyen MasterChef Türkiye 2021 yarışması, yine reyting sıralamasının altını üstüne getiriyor. Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması bir kez daha Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna jüri üyeliği ile ekranlara geliyor. Keyifli anları ile asıl yarışı için şimdiden seyircisini heyecanlandırmaya başlayan MasterChef Türkiye 2021, haftanın 5 günü Tv8 ekranlarından seyircisi ile buluşuyor.

MasterChef 19. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 19. bölümü ile çıkan MasterChef Türkiye 2021, bir tur daha üçlü düello ile seyirci karşısına çıktı. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının son bölümünde gerçekleşen ilk düello; Bülent, Arif ve Ali arasında yapıldı. Bu üçlü düelloda jüri üyeleri, yarışmacılarından kalamar dolması yapmasını istedi. Ellerinden gelenin üzerinde bir performans sergileyen üçlüden MasterChef Türkiye 2021 yarışmasına ilk veda eden isim Bülent olurken; bir üst tura çıkmaya hak kazanan yarışmacı ise Ali oldu. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının bir diğer düellosu Mehmet, Hamza ve Şükrü isimli yarışmacılar arasında gerçekleşti. Birbirinden iddialı olan üç yarışmacı lezzetli bir karnıyarık ve pilav yapmak için yarıştı. Bu üçlüden ilk önlüğü bırakan Mehmet olurken; bir üst tur yarışına çıkan isim Hamza oldu.

MasterChef 20. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Bir kez daha kıran kırana bir mücadele ve üçlü düello yarışı ile ekranlara gelmesi beklenen MasterChef Türkiye 2021 yarışması Kurban Bayramı olması nedeniyle ekranlara bir müddet ara veriyor. Bu nedenle seyircisinin karşısına 20. bölümü ile çıkmaya hazırlanan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, henüz yeni bölüm fragmanını yayınlamıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.