Kahraman Babam 7. Bölüm Full İzle! 19 Temmuz Kahraman Babam İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Uğur ve Yonca arasındaki hislerin giderek ayyuka çıktığı Kahraman Babam dizisi, bayram molasız ekranlara gelmeye devam ediyor. Peki, Kahraman Babam dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kahraman Babam dizisi 6. bölümde neler yaşandı? İşte, konuyla ilgili tüm detaylar…

Başrollerini Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır gibi birbirinden önemli isimlerin paylaştığı Kahraman Babam, 10. Ev imzası ile Show TV ekranlarındaki macerasına devam ediyor. İtfaiye çavuşu Uğur ve kızı Ömrüm’ün hayatındaki dramı ekranlara getiren Kahraman Babam dizisi, aksiyon dolu sahneleri ile de bir hayli seviliyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Kahraman Babam dizisi, her pazartesi saat 20.00’da Show TV ekranlarına geliyor.

Kahraman Babam Dizisi 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 6. bölümü ile çıkan Kahraman Babam, Yonca ile Uğur arasındaki hislerin ayyuka çıkmaya başladığı sahneler ile ekranlara geldi. Kahraman Babam dizisinin 6. bölümünde; yakaladığı ipuçlarının ardını bırakmayan Uğur, doğru yere kadar gitmeyi başardı. Kendisini kebapçıya aldıran Uğur, düşmanı ile dost olmak için gerekirse elini kirletmeye hazırdı. Öte yandan Yonca’dan hoşlanan Emre, Uğur ve Yonca’yı samimi bir şekilde konuşurken bulunca sinirden deliye döndü.

Yonca, Uğur’a karşı hissettiklerinin iyice farkına varırken; Uğur kızının velayetini almaya çok yaklaştı. Maddi sıkıntılar ile boğuşmaya başlayan Tolga, Ayşe’nin de baskısı ile yaşadığı zorluğun altında iyice ezilmeye başladı. Tolga’yı bu nedenle kullanmak isteyen Yavuz, tanışma yemeğini fırsata çevirip, ona hayır diyemeyeceği bir teklifte bulundu. Menekşe’yi kaybetmemek için harekete geçen İlker ise, annesini bile karşısını alma pahasına bir adım attı.

Kahraman Babam Dizisi 6. bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümü olan 7. bölümü ile seyirci karşısına bu akşam çıkmaya hazırlanan Kahraman Babam, bayram molasına çıkmıyor. Kahraman Babam dizisinin 7. bölüm fragmanında; Cem, Ömrüm ile Uğur arasına daha fazla girmenin doğru olmadığını anlıyor ve baba kızı buluşturmak için harekete geçiyor. Bu olay üzerine eşinin tavrı ile karşılaşan Cem, ona hiç beklemediği bir hamle yapıyor ve boşanmak istediğini söylüyor. Öte yandan Uğur ve Yonca arasındaki hisler giderek daha çok ayyuka çıkmaya başlıyor. Kahraman Babam, bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.