Kalp Yarası Dizisi 4. Bölüm Full İzle! 19 Temmuz Kalp Yarası İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ayşe’nin Ferit’i kıskanmaya başladığı Kalp Yarası dizisinde intikam için başlayan aşk, giderek gerçeğe dönüşmeye devam ediyor. Peki, Kalp Yarası dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp Yarası dizisi 3. bölümde neler yaşandı? İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

ATV ekranlarının yeni fenomeni Kalp Yarası, Antakya’nın iki köklü ailesi arasındaki sorunları seyirci karşısına çıkarmaya devam ediyor. Süreç Film imzalı olarak ekranlara gelen Kalp Yarası dizisinin başrollerini; Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel isimleri paylaşıyor. Dram dolu hikayesi ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Kalp Yarası dizisi; her pazartesi akşam saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Kalp Yarası Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 3. bölümü ile çıkan Kalp Yarası dizisine Ferit ve annesi arasındaki yüzleşme damga vurdu. Kalp Yarası dizisinin 3. bölümünde; Hande’nin kaza sonucu Yaman yerine Ayşe’yi vurması, aile arasındaki hesaplaşmaların tek tek gün yüzüne çıkmasına neden oldu. Bu vurulma olayı Ayşe ile Ferit arasındaki ilişkiyi kuvvetlendirmeye başlarken; Ferit’in annesi Azade Sancakzade, Ayşe’yi çoktan hedefine koymuştu. Ayşe’ye sık sık konağın kimin olduğunu hatırlatan Azade Hanım, oğlu Ferit’in tüm tepkisini üzerine çekti. Annesi ile yüzleşen Ferit, artık kimsenin uçmak için onun kanatlarına ihtiyacı olmadığını Azade’nin yüzüne vurdu. Babaları Adnan Sancakzade ise, Yaman ve Ferit arasındaki soruna son vermeye çalışıyorken, çocuklarının ikisine de kardeş olduğunu hatırlatmaya çalıştı. Ancak Yaman’ın Hande’yi elde etmek için göze alabileceklerinden henüz Sancakzadelerden kimsenin haberi yoktu.

Kalp Yarası Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 4. bölümü ile çıkmaya hazırlanan Kalp Yarası dizisi, bayram tatili nedeniyle bir haftalık kısa bir molaya giriyor. Kalp Yarası dizisinin yayınlanan 4. bölüm fragmanına göre; Hande, Ayşe ve Ferit arasındaki aşkın gerçek olmadığını herkese kanıtlamak için kusursuz bir plan hazırlıyor. Otelde Hande ile Ferit’in buluştuğunu gören Ayşe ise, gözyaşlarına hakim almıyor. Kalp Yarası, yeni bölümü ile 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü ATV ekranlarına geliyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.