Kefaret Dizisi Bu hafta Yokmu? Kefaret Dizisi Ne zaman Final Yapacak? Kefaret dizisinin final tarihi ne zaman?

FOX TV ekranlarının son zamanlarda en çok sevilen dizisi Kefaret, seyircisini üzecek bir bölüm ile ekranlara geliyor. Final yapma kararını seyircisi ile geçtiğimiz günlerde paylaşan Kefaret, ilk final fragmanını da yayınlıyor. Peki, Kefaret Dizisi 35. bölüm (final) fragmanı yayınlandı mı? Kefaret Dizisi 34. bölümde neler yaşandı? İşte, Kefaret dizisine dair tüm merak edilenler…

Kefaret  Dizisi 35. Bölüm Final FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Kefaret dizisi 35. bölümü ile ekrana final yaparak veda ediyor. Kefaret final bölümü ile 29 Temmuz perşembe günü fox Tv ekranlarında olacak.

Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından televizyon ekranlarına uyarlanan Kefaret dizisi, yavaş yavaş hikayesinin sonuna geliyor. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur paylaştığı Kefaret dizisi, haftaya final bölümü ile FOX TV ekranları aracılığı ile seyirci karşısına çıkıyor. Dram dolu hikâyesi ve müzik öğretmeni olan Zeynep'in zorlu hayatı ile seyircisini ekran başına kilitleyen Kefaret, 25 Film imzası taşıyor.

Kefaret Dizisi 34. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 34. bölümü ile çıkan Kefaret dizisi, finale bir kala ekranlara geldi. Ahmet’in kalp krizi geçirmesi, Zeynep'i ve çocukları dağıtırken, ailenin yardımına Sinan koştu. Zeynep'in telefonu ile harekete geçen Sinan, çocukları gittiği kamp bölgesinde buldu ve toparlayarak, geri getirdi. Ahmet'in geçirdiği kalp krizinin harekete geçirdiği tek kişi ailesi değil, Arzu da oldu. Soluğu hastanede alan Arzu; Ahmet'e bir kız çocuklarının olacağının müjdesini verdi ve onun moralini düzeltti. Gözlerden uzak ve herkesten habersiz bir köye giden Ahmet ile Arzu, evlenmeye karar verdi. Öte yandan Münevver, Emre ile Fulya’nın barışmalarına yardımcı olurken; Meltem, Zeynep ve Alp için hazırladığı intikam planını devreye soktu.

Kefaret Dizisi 35. Bölüm (Final) Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kurban Bayramı nedeniyle bir haftalık molaya çıkacak. Ardından final bölümüyle seyirci karşısına çıkacak olan Kefaret, 35. bölümü ile ekran macerasına son verecek. Kefaret dizisinin final fragmanını olan 35. bölüm tanıtımına göre; Arzu yakalandığı hastalık nedeniyle çocuğunu Zeynep'e emanet edecek. Meltem'in cezaevine düşmesi ve Zeynep'in hamile olması evdeki çocuk sayısını artırırken, Sinan'ın gittiği operasyondan gelen haber finale damga vuracak. Kefaret dizisi 29 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 20.00'da FOX TV'de olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.