Kazara Aşk 5. Bölüm Neden Yok? Kazara Aşk 5. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Kazara Aşk Yeni bölüm ne zaman?

Yaz sezonunun en komik dizilerinden biri olan Kazara Aşk, seyircisini kahkahaya boğmaya devam ediyor. Her hafta eğlencenin dozunu biraz daha artıran Kazara Aşk dizisinde gerçekler de gün yüzüne yavaş yavaş çıkıyor. Peki, Kazara Aşk dizisi 4. bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler isimlerinin paylaştığı Kazara Aşk dizisi, Star TV ekranlarına Koliba Film imzalı olarak geliyor. Romantik komedi türünde hikayesi ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Kazara Aşk dizisi, Şimal’in ailesine söylemek zorunda kaldığı bir yalanın nerelere kadar gidebileceğini konu alıyor.

Seyircisi tarafından yeni bölümleri şimdiden sabırsızlıkla beklenilmeye başlanan Kazara Aşk, 29 Temmuz 2021 perşembe günü saat 20.00’da Star TV ekranlarına geliyor.

Kazara Aşk Dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 4. bölümü ile çıkan Kazara Aşk, yine birbirinden eğlenceli sahneleri ile ekrana geldi. Kazara Aşk dizisinin 4. bölümünde; düğünlerini basan eski sevgili tehdidini depo ile çözüme kavuşturan Şimal ve Civan, Civan’ın babası Tahsin’in zoru ile balayına gönderilince, Kazara Aşk dizisinde işler karışmaya başladı. Depoda kalan Nazlı ve Kenan’ı aileler görmeden çıkarmak zorunda olan Levent ve Aslı, ailelere yeni yalanlar söylemek zorunda kaldı.

Depodan çıkar çıkmaz Şimal ve Civan’ın peşine yeniden düşen Kenan ve Nazlı, ikna edilebilecek gibi değildi. Nazlı’ya her şeyi açıklamaya karar veren Civan, evliliğinin şirketin başına geçmek için olduğunu itiraf etti. Ancak Nazlı’nın bu kadar kolay inanmaya hiç ama hiç niyeti yoktu. Civan’dan Şimal’in ailesini çıldırtacak şeyler isteyen Nazlı, Civan’ın şirketteki pozisyonunu tehlikeye soktu. Okan bu işten karlı çıkmak üzereydi ki, baba Tahsin’in yeni şartı herkesi şaşırttı.

Kazara Aşk Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Star TV ekranlarının yeni fenomeni Kazara Aşk dizisi, 5. bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fragmansız bir yayın gerçekleştirecek olan Kazara Aşk dizisi, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına geliyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.