Şef Akademi Doğada Full İzle! 26 Temmuz 2021 Şef Akademi 26. Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

FOX TV ekranlarının iddialı yarışması Şef Akademi Doğada, hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Yarışmacıların giderek zorlanmaya başladığı yarışta, bugün itibariyle bir kişi daha ayrılıyor. Peki; Şef Akademi Doğada 26. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi Doğada 25. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Fenomen aşçılık yarışması Şef Akademi programının hafta içi versiyonu olan Şef Akademi Doğada, FOX TV ekranlarındaki macerasına devam ediyor. Yarışmacılar için özel olarak kurulmuş çiftlikte geçen Şef Akademi Doğada programı, her gün Türkiye’nin en ünlü şeflerinden birini konuk ediyor. Yarışmacıların hem öğrendiği hem de yarıştığı Şef Akademi Doğada hafta içi her gün saat 11.00’da Öykü Sertel’in sunumuyla FOX TV ekranlarına geliyor.

Şef Akademi Doğada 25. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son hafta finali ile çıkan Şef Akademi Doğada programı 25. bölümünü ekranlara getirdi. Şef Akademi Doğada programının son bölümünde; Türkiye’nin ünlü şeflerinden biri olan Ayvaz Akbacak yarışmacılara eğitim vermek için programa konuk oldu. Yarışmacılara balık pişirme ve sunum teknikleri ile ilgili önemli bilgiler veren Ayvaz Akbacak, yarışmacılardan yaptıkları yemeğe kendilerinin bir isim vermesini istedi.

Şefin balık tabağı için; turuncu takımdan Ruşa, kırmızı takımdan Ayten, yeşil takımdan Murat, mor takımdan ise Arzu yarıştı. Günün sonunda Ayvaz Şef, tabakları tattı ve Ruşa’ya 5, Murat’a 7, Ayten ve Arzu’ya ise 8’er puan verdi. Günün sonunda hafta birincisinin belli olduğu Şef Akademi Doğada programda; turuncu takım 78, kırmızı takım 114, yeşil takım ise 119 ile haftayı tamamladı. Öte yandan 120 puan alan mor takım haftanın birincisi oldu.

Şef Akademi Doğada 26. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Şef Akademi Doğada bugün yeni bölümü olan 26. bölüm ile seyirci karşısına çıkacak. Türkiye’nin ünlü şeflerinden birini çiftliğe konuk edecek olan Şef Akademi Doğada yarışmasında, yine kıran kırana bir yarış ekranlara gelecek. Haftaya bir kişi daha eksik başlayacak olan Şef Akademi yarışmacıları ise, aralarındaki gerginliği sürdürecek. Şef Akademi Doğada bugün saat 11.00’da FOX TV ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.