Aşkın Tarifi 7. Bölüm Full İzle! 26 Temmuz Aşkın Tarifi İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının yeni reyting rekortmeni Aşkın Tarifi, ekran macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Sultan’ın Naz’ın karşısına, Naz’ın ise Fırat’ın karşısına dikileceği Aşkın Tarifi dizisi yeni bölümü ise büyük bir ilgiyle bekleniyor. Peki, Aşkın Tarifi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşkın Tarifi dizisi 6. bölümde neler yaşandı? İşte, Aşkın Tarifi dizisindeki tüm detaylar…

Yaz sezonu için Kanal D ekranlarından start almış olan Aşkın Tarifi dizisi bir haftalık Kurban Bayramı tatilinin ardından ekranlara gelmeye devam ediyor. NTC Medya imzalı olarak Kanal D ekranlarına gelen Aşkın Tarifi dizisinin başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk ikilisi paylaşıyor. Ailesinin kebap dükkanında çalışan Fırat’ın intikam hikayesi uğruna bir Fransız restoranında çalışmaya başladığı Aşkın Tarifi dizisinin yeni bölümleri seyircisi tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Aşkın Tarifi dizisi, her pazartesi saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisi karşısına çıkıyor.

Aşkın Tarifi Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 6. bölümü ile çıkan Aşkın Tarifi dizisi, duyguların birbirine girdiği bir bölüm ekrana getirdi. Aşkın Tarifi dizisi 6. bölümünde; intikam için Naz’ın peşine düşen Fırat, Naz’dan etkilenmeye başlayınca intikam hikayesini unuttu. Bir süre sonra bunun farkına varan Fırat, eski nişanlısını görmesi ile birlikte yeniden kendine geldi. Öte yandan ofisinde Fırat’ın arkadaşını yakalayan Taylan, bir şeylerden şüphelenmeye başlayınca konuyla ilgili Naz’ı doldurmaya karar verdi. Taylan’ın dolduruşuna gelen Naz, Fırat’ın bilgisayarını görünce ise, kendi ile ilgili haberleri anında fark etti.

Aşkın Tarifi Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir haftalık aranın ardından yeniden Kanal D ekranlarındaki yerini alan Aşkın Tarifi, 7. bölümü ile bu akşam seyirci karşısına çıkacak. Aşkın Tarifi dizisinin yayınlanan 7. bölüm fragmanlarına göre; Fırat’ın bilgisayarında kendi ile ilgili haberleri gören Naz, gerçeği öğrenmek için harekete geçecek. Fırat ve Naz’ın arası giderek açılacakken, Naz gerçekleri öğrenmek için Fırat’ın karşısına dikilecek. Öte yandan Sultan da Naz’ın karşısına dikilerek, ondan Fırat’tan uzak durmasını isteyecek. Aşkın Tarifi, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile Kanal D ekranlarına gelecek. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.