Kalp Yarası dizisi 4. Bölüm Full İzle! 26 Temmuz Kalp Yarası İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının yeni fenomen dizisi Kalp Yarası, kısa bir aranın ardından seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ayşe ile Ferit arasında tesadüfen gelişen aşkı ekranlara getiren Kalp Yarası dizisinin yeni bölümleri ise seyircisi tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Peki, Kalp Yarası dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp Yarası dizisi 3. bölümde neler yaşandı? İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Antakya’nın iki köklü ailesi arasında gerçekleşemeyen düğün nedeniyle başlayan savaşı konu alan Kalp Yarası, televizyon izleyicisinin gönlünü yavaş yavaş ele geçiriyor. Her geçen gün seyirci kitlesini arttıran Kalp Yarası dizisinin başrollerini; Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel isimleri paylaşıyor. Süreç Film imzasıyla seyirci karşısına çıkan Kalp Yarası dizisi, her pazartesi akşam saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Kalp Yarası Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 3. bölümü ile çıkan Kalp Yarası dizisi, Azade Sancakzade’ye savaş açan Sancakzade çocuklarını ekrana getirdi. Kalp Yarası dizisinin 3. bölümünde; Hande tarafından yanlışlıkla vurulan Ayşe, Ferit’ten hiç beklemediği bir ilgi görmeye başladı. Bu sayede arayı ısıtmaya başlayan çiftin yeni sorunu ise, herkese ilişkilerinin gerçek olduğunu kanıtlamak zorunda olmalarıydı. Öte yandan Yaman ve Ferit arasındaki soğukluğa baba Sancakzade son vermeye çalışırken, anne Azade’nin yaptıkları Ferit’i aileden daha da kopardı. Ayşe’ye her fırsatta konakta istenmediğini belirten Azade, oğlu Ferit’in sert tepkisi ile karşılaştı. Ferit’in abisi Sinan ise, Azade’nin her şeye karışmasından bir hayli rahatsızdı.

Kalp Yarası Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir haftalık bayram molasının ardından ATV ekranlarına geri dönen Kalp Yarası, bu akşam 4. bölümü ile seyirci karşısına çıkıyor. Kalp Yarası dizisinin yayınlanan 4. bölüm fragmanlarına göre; Sancakzadeli kardeşler eski aşkları ile sınanmaya başlanıyor. Hande, Ferit’i yeniden kazanmak için harekete geçerken; Yaman Hande’nin peşinden ayrılmıyor. Uzun bir aranın ardından Sinan’ın karşısına çıkan eski sevgilisi ise, Azade Sancakzade’yi bir hayli kızdıracağa benziyor. Seyircisi tarafından merakla beklenen Kalp Yarası dizisi, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarına yeni bölümü ile geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.