Şef Akademi Doğada Full İzle! 29 Temmuz 2021 Şef Akademi 29. Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Yayın hayatına büyük bir hızla başlayan ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Şef Akademi yarışması yeni bölümleriyle FOX TV ekranlarından yayınlanıyor. Şef Akademi yarışmasının hafta içi formatı olarak ekranlara gelen Şef Akademi Doğada yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Yarışmacılar arasında giderek artan tansiyon ve hırs, izlenme keyfini de doruklara çıkarıyor. Şef Akademi Doğada 29 Temmuz tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi Doğada yarışmasının merakla beklenen 29. bölüm.

FOX TV ekranlarının iddialı aşçılık yarışması haline gelen Şef Akademi’nin hafta içi versiyonu olan Doğada bölümleri de merakla takip ediliyor. Her gün birbirinden ünlü şefleri Şef Akademi Çiftlik’te ağırlayan Doğada programı, büyük bir ilgi topladı. Yayın hayatına başladığı günden bu yana ünlü şeflerin jüri koltuğunda oturduğu yarışmada heyecan hiç azalmadan devam ediyor. Dünya mutfaklarının eğitimlerini yarışmacıların ayağına kadar getiren bu programda şeflerden edindikleri önemli bilgilere uyararak yemekler hazırlayan yarışmacıların mücadelesi dikkatleri çekiyor.

Başarılı sunucu Öykü Sertel’in sunumu ile hafta içi her gün FOX TV ekranlarından yayınlanan Şef Akademi Doğada programının 29 Temmuz 2021 tarihli programı merak konusu oldu. Her gün saat 11:00’de izleyici karşısına çıkan programda çok heyecanlı dakikalar yaşanması dikkatlerden kaçmadı. Seyirci karşısında 29. bölümü ile çıkmanın planlarını yapan Şef Akademi Doğada programının jüri koltuğunda da ünlü isimler yer alıyor. FOX TV ekranlarının sevilen yarışması Şef Akademi jürileri arasında Arda Türkmen, Ali Ronay ve Ayhan Sicimoğlu yer alıyor.

Türkiye’nin ünlü şefleri Arda Türkmen, Ali Ronay ve eşsiz yemek kültürüyle gurme ve gezgin Ayhan Sicimoğlu karşısına çıkan yarışmacılar, ünlü isimlerden tam puan almak için tüm hünerlerini sergiliyor. Yayın hayatına başladığı günden bu yana  geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Şef Akademi programında yarışmacılar arasında giderek artan tansiyon da izleyicinin dikkatinden kaçmıyor. 29 Temmuz 2021 tarihinde yine her zaman olduğu gibi FOX TV ekranlarından saat 11:00’de yayınlanacak olan Şef Akademi Doğada yarışması büyük ilgi uyandırıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.