Kazara Aşk 5. Bölüm 2021 Full İzle! 29 Temmuz Kazara Aşk Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarının en sevilen yaz dizilerinden biri olmayı başaran Kazara Aşk, büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yayın hayatına başladığı günden beri yaz dizisi severleri ekran başına toplayan Kazara Aşk 5. bölümüyle ekranlara gelecek. 15 Temmuz Kazara Aşk dizisinin son bölümü de internet ortamında yayınlandı ve izleyicilerin radarına takıldı. Star TV ekranlarının sevilen dizisinde son gelişmeler yine Kazara Aşk hayranlarının ağzını açıkta bıraktı.

Kazara Aşk 15 Temmuz 2021 tarihinde ekranlara gelen 4. bölümü ile izleyicilerini her zaman olduğu gibi ekran başına kilitlemeyi başardı. Bayram tatilinden önceki bölümde yaşanan gelişmeler Kazara Aşk hayranlarını hayretler içinde bıraktı. Tahsin Bey’in emrivaki hareketleri yüzünden balayına gitmek zorunda kalan Civan ve Şimal, depoda baygın halde kalan Nazlı ve Kenan’ın fark edilmemesi için her şeyi yapar. Kenan ve Nazlı’nın ayılması an meselesiyken Levent ve Aslı olay çıkarmadan onları depodan çıkarmayı başarır. Ancak bu sırada Aslı, ailelere Kenan’ın kim olduğu hakkında hiç hesapta olmayan bir yalan söylemek durumunda kalır.

Depodan apar topar çıkarılan Nazlı ve Kenan ayılınca Civan ve Şimal’i tehdit etmeye devam eder. Kenan’ın peşini bırakmaya ikna etmek için her şeyi ortaya koyan Şimal çok zorlanır. Civan ise Nazlı’ya bütün gerçeği söylese de onu inandırmakta zorluk çeker. Şimal ile şirket için sahte evlilik yaptığını söylese de Nazlı bunları öğrenmesine rağmen Civan’la evli olduklarını herkese açıklamamama şartını öne sürer. Civan da bunu Nazlıya ispat etmek için bu koşulları kabul eder.

15 Temmuz Perşembe akşamında Star TV ekranlarından izleyicilerle buluşan Kazara Aşk dizisi, yine bomba gibi bir bölümle hayranlarının karşısına çıkıyor. Her hafta olduğu gibi perşembe akşamları saat 20:00’de ekran başına toplanan Kazara Aşk izleyicileri bomba gibi gelişmeleri şaşkınlık içinde takip ediyor. Yaz döneminin en ilgi çekici dizilerinden biri haline gelen Kazara Aşk, hem sürükleyici konusu hem de başarılı oyunculuk performansları ile reyting sıralamasında tırmanışa devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.