MasterChef 2021 Full İzle! 30 Temmuz 2021 MasterChef 25. Bölüm Canlı İzle! MasterChef 2021 Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Üçlü düellolar serisi olarak isimlendirdiği ikinci eleme serisinin yavaş yavaş sonuna gelen MasterChef Türkiye 2021, üçüncü eleme turu ile seyirci karşısına çıkmak için geri sayıma başlıyor. Gerçekleştirdiği son üçlü düellolar ile ekrana gelen MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının yeni bölümü yine nefesleri tutturuyor. Peki; MasterChef 25. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 14. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Masterchef Türkiye 30 Temmuz 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarından fırtınalar estirmeye başlayan MasterChef Türkiye 2021, tüm heyecanı ile yeni bölümlerini ekranlara getirmeye devam ediyor. İddialı bir aşçılık yarışması olan MasterChef Türkiye 2021’de asıl yarış ise, giderek yaklaşıyor. İlk 16’sı için elemelere devam eden MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında birbirinden iddialı yarışmacılar, MasterChef unvanı için ter döküyor. Jüri üyeliklerini dünyaca ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın üstlendiği MasterChef Türkiye 2021, şimdilik, haftanın 5 günü saat 20.00’da yeni bölümleri ile TV8 ekranlarına geliyor.

MasterChef 24. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son birbirinden iddialı yarışmacıların üçlü düellosunu getiren MasterChef Türkiye 2021, dün akşam 24. bölümü ile ekranlara geldi. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının 24. bölümünde; ilk düello Mustafa, Semih ve Kutay arasında gerçekleşti. Bir üst tura geçmek için ekşili köfte yapan Mustafa, Semih ve Kutay’dan MasterChef hayallerine devam eden isim Kutay oldu. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının son bölümünde ikinci düello Yiğit, Hasan, Oğuzhan; üçüncü düello Rabia, Melis, Ayla; dördüncü düello ise Yasemin, Sergen ve Görkem arasında gerçekleşti. Türk ve dünya mutfağının birbirinden ünlü yemeklerini yapmak için kolları sıvayan yarışmacılardan üçüncü tura geçen isimler; Hasan, Melis ve Görkem oldu.

MasterChef 25. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircisine karşısına bu akşam son üçlü düello bölümü ile çıkacak olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, bu bölümden sonra üçüncü eleme turuna geçecek. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergileyeceği MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının 25. bölümünde, yarışmacılardan bir ekibin yaktığı mangal güne damga vuracak. MasterChef Türkiye 2021 yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.