Şef Akademi Full İzle! 30 Temmuz 2021 Şef Akademi 30. Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Şef Akademi’nin hafta içi versiyonu olarak seyircisi ile buluşan Şef Akademi Doğada, tüm heyecanıyla devam ediyor. Haftalık yarışını bugün tamamlayacak olan Şef Akademi Doğada yarışmasında asıl yarışa avantajlı girecek olan isim de belli oluyor. Peki, Şef Akademi Doğada 30. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi Doğada 29. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi yarışması hakkındaki tüm detaylar…

FOX TV ekranlarının iddialı yarışma programı olan Şef Akademi yarışması, hafta sonu gerçekleştirdiği yarışa ek olarak, hafta içi Doğada formatı ile bir yarışma programı sunuyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programı olan Şef Akademi Doğada, yarışmacılar için kurulmuş olan özel bir çiftlikte yarışmacıların yarışını konu alıyor. Bu çiftlikte Türkiye’nin en ünlü şeflerinden eğitimler alan yarışmacılar, asıl yarışı için her gün ısınma turları atıyor. Şef Akademi Doğada, hafta içi her gün saat 11.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Şef Akademi Doğada 29. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 29. bölümü ile çıkan Şef Akademi Doğada yarışması, The Taste Türkiye yarışmasının birincisi Şef Muhittin Fidan’ı konuk etti. Yarışmacılara deniz taraklı şık bir tabak yapan Muhittin Şef, onlardan aynı tabağı yapmalarını istedi. Muhittin Fidan’ın tabağı için Şef Akademi Doğada yarışmasının son bölümünde; kırmızı takımdan Tolga, yeşil takımdan Çağlar, mor takımdan Murat ve turuncu takımdan Ruşa yarıştı. Bu yarışın sonunda Şef Muhittin Fidan’dan puanları toplayan yarışmacılardan; Tolga kırmızı takıma 8 puan, Çağlar yeşil takıma 5 puan, Murat mor takıma 7 puan, Ruşa ise turuncu takıma 5 puan kazandırdı. Günün sonunda netleşen puana göre hafta yarışının bitmesine bir kala, birincilik 125 puan ile mor takımın oldu.

Şef Akademi Doğada 30. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına bugün 30.bölümü ile çıkacak olan Şef Akademi Doğada, pasta şefi Didar Yanar’ı çiftliğine konuk edecek. Yarışmacılara sıcak çikolatalı İngiliz kremalı bir kek yapacak olan Yanar, yarışmacılardan aynı lezzeti isteyecek. Haftanın son yarışı ile bugün ekranlara gelecek olan Şef Akademi Doğada yarışması tüm heyecanıyla saat 11.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.