Aşk Mantık İntikam 6. Bölüm Full İzle! Aşk Mantık İntikam 30 Temmuz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni gözdesi Aşk Mantık İntikam, yazın en çok izlenen dizisi olmaya devam ediyor. Bir haftalık bayram molasının ardından seyircisi karşısına yeniden dönen Aşk Mantık İntikam dizisinde bu kez kıskançlık sırası Esra’ya geçiyor. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi 5. bölümde neler yaşandı? Aşk Mantık İntikam dizisi 6. bölümde neler olacak? İşte, detaylar…

Başrollerini Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi, romantik komedi tadındaki sahneleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Güney Kore’de yayınlanan My Cunning Single Lady dizisinden Türkiye’ye uyarlanan Aşk Mantık İntikam, orijinalinden daha çok izlenme seviyesi yakalayarak, televizyon eleştirmenlerini bir hayli şaşırtıyor. Ozan ve Esra arasında geçmişte kalan evliliğin yankıları üzerine bir hikaye kurgulayana Aşk Mantık İntikam, Esra ve Ozan’ın yeniden karşılaşması ile başlıyor. No:9 Productions imzalı olarak ekranlara gelmeye başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi, her cuma saat 20.00’da FOX TV aracılığıyla seyircisi ile buluşuyor. 

Aşk Mantık İntikam Dizisi 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 5. bölümü ile çıkan Aşk Mantık İntikam dizisi, Ozan’ın kıskançlık krizlerine girdiği bir bölüm olarak ekranlara geldi. Çatı katında Çağla’ya yakalanan Ozan ve Esra, aralarındaki samimiyet nedeniyle Çağla ve Çınar kardeşleri iyice meraklandırmaya başladı. Esra’dan giderek daha çok etkilenen Çınar, ona aşılmaya karar verince, Ozan’ın bunu öğrenmesi çok uzun sürmedi. Çağla, Çınar’a destek olurken; Ozan bu duruma engel olmak için elinden geleni yaptı. Esra için şirketten çıkmayı bile göze alan Çınar’ın ise hiç durmaya niyeti yoktu. Öte yandan Menekşe Ev Yemekleri Lokantası’nın kendi ailesine ait olduğunu saklayan Esra, Çağla ile karşı karşıya gelmek zorunda kaldı.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 7. Bölümde Neler Olacak?

Seyircisinin karşısına 6. bölümü ile çıkmaya hazırlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde bu kez kıskançlık sırası Esra’ya geçiyor. Aşk Mantık İntikam dizisi 6. bölüm fragmanına göre; Esra’yı büyük bir kazadan kurtaran Ozan, yaralanıyor. Hastanede Çağla’nın elini tuttuğu Ozan halinden bir hayli memnunken, Esra’nın çıkıp gelmesi işleri karıştırıyor. Aşk Mantık İntikam bugün saat 20.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 7. Bölüm 1. Fragmanı | Aşk Diyorum Yanaş Diyorum

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.