Kalp Yarası Dizisi 5. Bölüm Full İzle! 2 Ağustos Kalp Yarası İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kalp Yarası, tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Kalp Yarası 5. bölüm 2. fragmanı da yayınlandıktan sonra izleyiciler yeni bölümde neler olacağını şimdiden merak etmeye başladı. Son bölüme ait izleme linki ve fragman haberimizde...

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kalp Yarası, tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Kalp Yarası 5. bölüm 2. fragmanı da yayınlandıktan sonra izleyiciler yeni bölümde neler olacağını şimdiden merak etmeye başladı. Ayşe’nin evlilik itirafının damgasını vuracağı Kalp Yarası 5. bölümü, yine her zaman olduğu gibi ATV ekranlarından izleyicilerle buluşacak. Yaz döneminin en sevilen yapımlarından biri olan Kalp Yarası 5. bölüm tek parça Youtube izle…

Yaz dönemine damgasını vuran televizyon yapımlarından biri olarak gösterilen Kalp Yarası dizisi, kısa zamanda büyük bir başarı elde etti. Yayın hayatına başladığı günden beri geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban üstleniyor. Medeniyetler beşiği Antakya’da çekimleri devam eden Kalp Yarası dizisi bu hafta 5. bölümüyle ekranlara gelecek. Her hafta birbirinden heyecanlı bölümleriyle izleyicileri etkisi altına alan ve sürükleyiciliği ile dikkat çeken dizide 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü 5. bölüm heyecanı yaşanıyor.

Kalp Yarası Dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı?

İzlenme rekorları kıran Kalp Yarası dizisinin 4. bölümünde Baha’nın Ayşe’yi kurtarmaya çalışırken yaraladığı genç ölünce hapis cezası alır. Zor bir dönemden geçen Baha, Ayşe’nin evlendiğini duyunca kendini kaybeder. Ferit’e karşı duyguları yoğunlaşan Ayşe, aynı zamanda Ferit’in Hande’ye karşı bir şey hissettiğini düşününce ikilemde kalır. Davetsiz misafir, konağın altını üstüne getirirken babasının ölümüne seyirci kalan Yaman için artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Hande tarafından sürekli hor görülen Yaman kendisine yeni bir yol çizer.

Kalp Yarası 5. Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Antakya’ya gelen gizemli misafirin peşine düşen Hande, Ayşe hakkında çok önemli bilgilere ulaşınca dizideki heyecan giderek artıyor. ATV ekranlarından yayınlanan ve başrollerinde ökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel gibi Türk televizyonlarının sevilen simalarına yer veren Kalp Yarası dizisi büyük ilgi görüyor. 2 Ağustos 2021 Pazartesi gününde Kalp Yarası 5. bölümü yine her zaman olduğu gibi ATV ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.