Mastercehef 5 Ağustos 2021 Kim Kazandı? Masterchef’te Kim Kazandı, Ana Kadroya Kim Girdi? Masterchef Tunahan Kimdir, Yaşı Memleketi?

MasterChef Türkiye 2021, asıl yarışa dahil olacak olan kadrosunu aramaya devam ediyor. Her gün bir kişiyi asıl yarışına dahil eden MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında bugün itibariyle sadece tek bir koltuk kalıyor. Masterchef Tunahan ile ilgili detayları merak ediyorsanız buyurun haberimize...

Masterchef Türkiye 5 Ağustos 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

MasterChef Türkiye 2021, asıl yarışa dahil olacak olan kadrosunu aramaya devam ediyor. Her gün bir kişiyi asıl yarışına dahil eden MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında bugün itibariyle sadece tek bir koltuk kalıyor. Peki; MasterChef 30. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 29. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Sezona iddialı bir giriş yapan MasterChef Türkiye 2021, yaptığı düellolar ile iddiasını korumaya devam ediyor. Her bölümünde reytingin zirvesine oynayan MasterChef Türkiye 2021, bir kez daha TV8 ekranlarında ve bir kez daha Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ile Danilo Zanna’nın jüri üyeliğinde gerçekleşiyor. Asıl yarışı için geri sayıma geçmiş olan MasterChef Türkiye 2021, şu sıralar eleme serisinin final turu ile ekranlara geliyor. Haftanı 5 günü TV8 ekranlarına gelen MasterChef Türkiye 2021, yeni bölümlerini saat 20.00’da yayımlıyor.

MasterChef 29. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 29.bölümü ile çıkan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, asıl kadroya dahil olacak dördüncü ismini buldu. Fatma, Milhan ve Dilara’dan sonra kadroya dahil olan o isim, iki ayrı etaptaki yemeği ile jüri üyelerinden onayı kaptı. Günün ilk etabında su böreği yapan yarışmacılardan Mete, Tunahan, Fikret, Berk ve Umut talihsizlik yaşayınca ikinci tura sadece 5 isim alındı. Jüri üyelerinin verdiği karara göre, günün ikinci turunda; İbrahim, Ateş, Sevgi, Nursima ve Sergen yarıştı. İkinci turda yaratıcılık yemeği ile düello içerisine giren yarışmacılar, dondurma ile en iyi tatlıyı yapmak için kıran kırana bir mücadele verdi. Verilen zorlu mücadelenin sonunda ise, MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının 4’ncü önlüğünü kapan isim İbrahim oldu.

MasterChef 30. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Bir kez da eleme serisinin final turu ile ekranlara gelecek olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, bu akşam 30. bölümü ile ekranlara çıkacak. Gerçekleştirdiği yarış ile ilk ekibin son yarışmacısını seçecek olan MasterChef Türkiye 2021’de ekibe ayrılan 5’nci koltuk bu akşam dolacak. Heyecanlı bir yarışın gerçekleşeceği MasterChef Türkiye 2021, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.