Baht Oyunu 8. Bölüm Full İzle! Baht Oyunu 10 Ağustos Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Baht Oyunu, ikinci bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Birinci bölümü ile seyircisinde hoş bir tat bırakan Baht Oyunu dizisinin 8. bölümü izleyenleri tarafından merakla bekleniyor. Baht Oyunu dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baht Oyunu dizisi 7. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Kanal D ekranlarının romantik komedi tadındaki dizilerinden biri olan Baht Oyunu dizisinde işler karışmaya devam ediyor. Şirket geri dönen Ada, başka bir sınav ile karşılaşırken; Bora’nın hayatı hiç kolay gitmiyor. Peki, Baht Oyunu dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baht Oyunu dizisi 7. bölümde neler oldu? İşte, konuyla ilgili tüm detaylar…

Yaz sezonu için Kanal D ekranlarından seyircisine merhaba demiş olan Baht Oyunu dizisinin başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel gibi sevilen isimler paylaşıyor. İlk aşkı ile evlenmezse hayatında hiçbir şeyin yolunda gitmeyeceğine inanan Ada’nın hikayesini ekranlara getiren Baht Oyunu, şimdiden romantik komedi sahneleri ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Yaz sezonunun en çok izlenen dizilerinden biri olan Baht Oyunu, her Salı saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Baht Oyunu Dizisi 7. Bölümde Neler Oldu?

Ailesinden gizli yaptığı evliliğin çalıştığı şirkete yansıması ile birlikte zor zamanlar geçirmeye başlayan, Baht Oyunu dizisinin 7. bölümünde zorlu kararlar verdi. Beyaz evlilik yazı dizisinin yazarını bulmak için gelen Celal, şirkette Ada ile karşılaşınca işler birden karıştı. Bunun karşısında her şeyin ortaya çıkmasını ve Bora’nın gerçekleri öğrenmesini istemeyen Ada, zorlu bir karar verdi. Şirketten ayrılmaya karar veren Ada, Bora’nın gerçekleri daha çok merak etmesine neden oldu. Bora, Ada’nın hayallerinden bir çırpıda nasıl vazgeçtiğini merak ederken, çıktığı bir iş yemeğinde Ada’nın garson olduğu kafeye yeniden gidince Baht Oyunu’nda zarlar yeniden düşeş geldi! Öte yandan Celal’in evlilik sınavını geçmek için harekete geçen Ada ve Rüzgar, kendilerini hiç yapmak istemedikleri olayların içerisinde buldu.

Baht Oyunu Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara 8. bölümü ile gelmeye hazırlanan Baht Oyunu dizisinde işler giderek kızışıyor. Baht Oyunu dizisinin yayınlanan 8. bölüm fragmanlarına göre; Ada, yeniden şirkete dönüyor. Ancak Ada'nın şirkete dönüşü sorunları çözmek yerine daha da karıştırıyor. Bu kez bir yüzük meselesi ile karşı karşıya kalan Ada, ne yapacağını bilemezken; Bora hiç tahmin etmediği bir rakip ile karşı karşıya geliyor. Baht Oyunu dizisi bu akşam yeni bölümü saat 20.00’da Kanal D ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.