Aşk Mantık İntikam 8. Bölüm Full İzle! Aşk Mantık İntikam 13 Ağustos Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranların yaz sezonu boyunca en çok izlenen yapımı olma unvanını elinde tutmaya devam eden Aşk Mantık İntikam, yine iddialı bir bölüm ile ekranlara geliyor. Sizde son bölüm ile ilgili gelişmeleri ve son bölüm fragmanının merak ediyorsanız işte detaylar...

FOX TV ekranların yaz sezonu boyunca en çok izlenen yapımı olma unvanını elinde tutmaya devam eden Aşk Mantık İntikam, yine iddialı bir bölüm ile ekranlara geliyor. Ozan ve Esra’nın köşe kapmaca oynamaya başlayacağı bu bölümde, duygular da artık yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi 7. bölümde neler yaşandı? Aşk Mantık İntikam dizisi 8. bölümde neler olacak? İşte, Aşk Mantık İntikam dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Başrollerini Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel gibi birbirinden ünlü isimlerin paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi, Güney Kore yapımı olan “My Cunning Single Lady” isimli diziden FOX TV ekranlarına uyarlanıyor. Orijinalinden daha iddialı ve daha çok izlenmesi nedeniyle magazin gündemini adeta kasıp kavuran Aşk Mantık İntikam, aldığı reytingler ile tüm yaz dizilerine resmen toz yutturuyor!  No:9 Productions imzalı olarak ekranlara gelen Aşk Mantık İntikam, Ozan ile Esra arasında geçmişte yaşanmış büyük bir aşkı konu alıyor. Romantik komedi tadında hikayesi ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Aşk Mantık İntikam, her cuma saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkıyor.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 7. bölümü ile gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, Esra’nın kıskançlık krizine girdiği sahneleri ekranlara getirdi. Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölümünde; Ozan ve Çağla’yı hastane odasında baş başa gören Esra, durumdan çok etkilenirken, ikili arasında bir ilişki olup olmadığını öğrenmek için harekete geçti. Musa’nın Esra’ya söz vermesi nedeniyle Esra’nın hastaneye geldiğini öğrenemeyen Ozan, ona kırgın olmakla birlikte, neden böyle bir şey yaptığını anlamaya çalıştı. Öte yandan Esra’nın annesi Menekşe ve Ozan’ın annesi Zümrüt arasında yaşanan mahalle güzelleştirme derneğinin başkanlık seçimleri ise, tüm mahalleyi gülmekten kırdı geçirdi.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 8. Bölümde Neler Olacak?

FOX TV ekranlarına 8. bölümü ile gelmeye hazırlanan Aşk Mantık İntikam dizisi, yine iddialı bir bölüm ile seyirci karşısına çıkıyor. Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlanan 8. bölüm fragmanlarına göre; Esra, Çağla ile Ozan’ın bir ilişkisi olup olmadığını öğrenmek için oynadığı küçük oyunlara bu bölümde de devam ediyor. Ozan’ın Çağla ile arasında bir şey olmadığını itiraf etmesiyle rahat bir nefes alan Esra, Ozan ile arasındaki zamansız yakınlaşma sonrası onunla şirkette köşe kapmaca oynamaya başlıyor. Aşk Mantık İntikam, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarına yeni bölümü ile geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.