Kim Milyoner Olmak İster Son Bölüm Full İzle! 14 Ağustos 2021 Kim Milyoner Olmak İster Youtube Tek Parça İzle

Cumartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümleriyle de izleyicilerin radarına takılıyor. Ekranların en iddialı bilgi yarışması olan Kim Milyoner Olmak İster programında 14 Ağustos 2021 Cumartesi yeni bölüm izleme linki ve fragmanı haberimizde...

Ekranlara 2011 yılından bu yana gelmeye devam eden Kim Milyoner Olmak İster yarışması, hayallerini gerçekleştirmek isteyen yarışmacılara aracılık etmeye devam ediyor. Öte yandan yeni bölümünde birbirinden iddialı 6 yarışmacıyı ağırlayan Kim Milyoner Olma İster yarışması, 1 milyon para ödülünü alacak ikinci kişiyi hala arıyor. Peki, Kim Milyoner Olmak İster programı son bölümde neler yaşandı? Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Toplam 12 soruyu cevaplayarak 1 milyon Türk Lirası’na ulaşmaya çalışan yarış severleri ağırlayan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, 2011 yılından bu yana yayınlanmaya devam ediyor. Her hafta yarışmacılarını stüdyosunda ağırlayan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, Kenan Işık’ın talihsizce geçirdiği beyin kanamasının ardından, ekranların yakışıklı jönü Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile ekranlara geliyor. Yarışmacılarına 4 joker hakkı da sunan kültür ve bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarışması, her cumartesi saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlanıyor.

Kim Milyoner Olmak İster Programı Son Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarına en son 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışması, birbirinden iddialı yarışmacılarını stüdyosunda ağırladı. Yarışmaya katılan 7 farklı yarışmacı bilimden coğrafyaya pek çok soruya cevap vererek büyük ödül olan 1 milyon Türk Lirası’na ulaşmak için çaba harcadı. Zaman zaman joker haklarına da başvuran yarışmacılar, baraj soruları geçerek hatırı sayılı miktarda ödüller almaya çalıştı. Tüm Türkiye’ye yine bilgi dolu bir cumartesi akşamı yaşatan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde büyük ödüle kavuşan hiçbir isim olmadı.

Kim Milyoner Olmak İster Yeni Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Ekranlara yeni bölümü ile bu akşam gelecek olan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, birbirinden iddialı yarış severlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 1 milyon Türk L para ödülü için ter dökecek olan yarışmacılar, günün en çok kazanını olmak için büyük bir çaba sarf ediyor. Ekranların en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster yarışması bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.