Aşkın Tarifi 10. Bölüm Full İzle! 16 Ağustos Aşkın Tarifi İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin yaz dizisi Aşkın Tarifi, her bölümü ile daha çok konuşulur hale geliyor. Fırat ile Naz arasındaki yakınlaşma giderek artarken; Taylan’ın oyun dışı kalmaya hiç niyeti olmadığı şimdiden anlaşılıyor. Seyircisinin büyük bir ilgiyle beklediği Aşkın Tarifi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşkın Tarifi dizisi 2. bölümde neler yaşandı? İşte, Aşkın Tarifi dizisindeki tüm detaylar…

Aşkın giderek gün yüzüne çıkmaya başladığı Aşkın Tarifi dizisi Kanal D ekranlarındaki macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Bu hafta yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkan Aşkın Tarifi dizisi, Nazi ile Fırat arasında intikam alma içgüdüsü ile başlayan romantik bir aşkı konu alıyor. Peki, Aşkın Tarifi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşkın Tarifi dizisi 9. bölümde neler yaşandı? İşte, Aşkın Tarifi dizisindeki tüm detaylar…

Kanal D ekranlarının yeni sezondaki ilk yaz dizisi olan Aşkın Tarifi; NTC Medya imzalı olarak Deniz Koloş yönetmenliğinde seyirci karşısına çıkıyor. Her hafta romantik komedi tadındaki hikayesi ile seyircisini ekran başına kilitleyen Aşkın Tarifi dizisinin hikayesi ise Doruk Erengül ve Leyla Oter ikilisinin kaleminden çıkıyor. Öte yandan seyircisinin her hafta büyük bir merakla beklediği Aşkın Tarifi dizisinin başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk yer alıyor. Ekranların yeni fenomeni olan Aşkın Tarifi, her pazartesi saat 20.00’da Kanal D ekranlarına geliyor.

Aşkın Tarifi Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 9. bölümü ile gelen Aşkın Tarifi dizisi, Naz ile Fırat’ın arasındaki duyguların gün yüzüne çıkmaya başladığı sahneler ile ekranlara geldi. Fırat ile Naz arasında başlayan yeni bir aşk ve nefret savaşını konu alan Aşkın Tarifi dizisi 9. bölümünde; Naz, Fırat’a büyük bir intikam oyunu oynamaya başladı. Restorandaki işine geri dönen Taylan, Naz’ın hayatında var olma savaşı verirken; Naz, Taylan’ı göndermek için oyunlar oynamaya başladı. Öte yandan kariyerindeki düşüş nedeniyle Fırat’ı sorumlu tutan Taylan, Naz ve Fırat’a yeni bir tuzak hazırlarken, kendi profesyonel hayatını yeniden kurabilmek için harekete geçti. Farklı farklı maceralara savrulmaya başlayan Fırat ve Naz ise, arasındaki ilişkiyi yeniden sorgulamaya başladı.

Aşkın Tarifi Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara 10.bölümü ile gelmeye hazırlanan Aşkın Tarifi dizisinde yaşanan talihsiz kaza sonucu işler bir anda karışacak. Aşkın Tarifi dizisinin yayınlanan 10.bölüm fragmanlarına göre; birbirlerine olan aşklarını anlayacak olan Fırat ve Naz’a karşı olan Taylan, Naz’ın gözünü açmak ve Fırat’ın sadece intikam için onunla olduğunu kanıtlamak üzere yeni planlara başlayacak. Öte yandan Fırat’ın geçirdiği kaza nedeniyle hafızasını kaybetmesi Taylan’ın oyunlarını boşa çıkaracak. Aşkın Tarifi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.