Baht Oyunu 9. Bölüm Full İzle! Baht Oyunu 17 Ağustos Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Baht Oyunu, 8. bölümü ile seyircisinde hoş bir tat bırakan Baht Oyunu dizisinin 9. bölümü izleyenleri tarafından merakla bekleniyor. Baht Oyunu dizisi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baht Oyunu dizisi 8. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Yaz sezonunun en iddialı dizilerinden biri olan Baht Oyunu, yayınlanan her bölümü ile gördüğü ilgiyi biraz daha artırıyor. Yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Baht Oyunu dizisinde Ada ve Bora arasındaki ipler giderek daha da geriliyor. Peki, Baht Oyunu dizisi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baht Oyunu dizisi 8. bölümde neler oldu? İşte, konuyla ilgili tüm detaylar…

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı Baht Oyunu dizisi, yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile gördüğü ilgiyi biraz daha artıran Baht Oyunu dizisi, hayatının ilk aşkı ile evlenmezse bütün bir hayatının mutsuz geçeceğine inanan Ada’nın hikayesini ekranlara getiriyor. Romantik komedi tadındaki hikayesi ile seyircisini her defasında ekran başına kilitleyen Baht Oyunu, her salı saat 20.00’da Kanal D ekranlarına geliyor.

Baht Oyunu Dizisi 8. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 8. bölümü ile gelen Baht Oyunu, seyircisini yine ekran başına kilitledi. Baht Oyunu dizisinin son bölümünde; Ada’nın Bora’ya hayatı ile ilgili tüm gerçekleri açıklaması ikilinin arasındaki iplerin gerginleşmesine neden oldu. İkilinin arası giderek açılırken, Bora çareyi Ada’yı işten kovmada buldu. Ancak bu kez işe geri dönmek için Ada inat yapmaya başladı. Şirkete geri dönmek için Rüzgar’ın yardımına başvuran Ada, Tuğçe’nin onu işe geri almasını sağladı. Bu durumdan rahatsız olan Bora ise, bir hayli zor bir görev vererek, Tuğçe ve Ada’dan kurtulmak için harekete geçti. Pop ikonu Kuzey Batı ile ilgili görevi sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren Ada, Kuzey Batı’nın kendisine gösterdiği ilgi ile ise, Bora’yı rahatsız etmeye başladı.

Baht Oyunu Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu akşam 9. bölümü ile gelmeye hazırlanan Baht Oyunu, Ada ve Bora arasındaki gerilimin giderek yükseldiği sahneleri ekranlara getirecek. Baht Oyunu dizsinin yayınlanan 9. bölüm fragmanlarına göre; Ada, Bora'nın arkasından dönen oyunları öğrenince bu oyunlara son vermek için harekete geçecek. Sevilen dizi Baht Oyunu, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.