MasterChef bugün var m, bu akşam yok mu? MasterChef 2021 yeni bölüm ne zaman, bu akşam neden yok? İşte TV 8 yayın akışı!

Yeni sezonu ile ekranlara merhaba diyen MasterChef Türkiye 2021, eğlenceli anları ile seyircisine ekran başına kilitlemeyi yine başardı. MasterChef son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef son bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Masterchef Türkiye 19 Ağustos 2021 Canlı maç yayını olması sebebiyle 42. bölüm Cuma günü yayınlanacaktır. TV 8 yayın akışında bugün Masterchef yok.

Üçüncü ekibinin son yarışmacısını belirleyecek olan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında asıl yarışın startı artık veriliyor. Asıl yarıştan önce son kez bir yedek yarışı ile ekranlara gelecek olan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında heyecan yine arşa yükseliyor! Peki; MasterChef 42. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 41. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

TV8 ekranlarının fenomen yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, yeni sezonun asıl yarışı için geri sayıma geçmiş bulunuyor. Eleme serisinin final turu ile ekranlara gelmeye başlayan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında artık üçüncü ekibin son yarışmacısı için ikili etabının startını veriyor. Her gün büyük bir ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye 2021 yarışması, bugün saat 20.00’da yeni bölümü ile TV8 ekranlarına geliyor.

MasterChef 41. Bölümde Neler Oldu?

TV8 ekranlarına en son 41.bölümü ile gelen MasterChef Türkiye 2021 yarışması 14. yarışmacını belirledi. Birinci etapta kıyasıya bir mücadele veren MasterChef Türkiye 2021 yarışmacıları jüri üyelerinin önüne saç tava yemeği çıkardı. Yemeği en iyi yapan 6 yarışmacının ikinci etaba geçtiği MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında; Safanur, Yiğit, Pelin, Suzan, Emre ve Hüsnü yaratıcılık turu için yarışan yarışmacılar olmayı başardı. Yaratıcılık turunda birbirinden iddialı tabaklar ile jüri üyelerinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından son ikiye kalan isim Safanur ve Pelin oldu. İkili arasında zorlu bir karar veren MasterChef Türkiye 2021 jüri üyeleri; Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya ana kadronun 14. yarışmacısını Safanur olarak belirledi.

MasterChef 42. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu akşam 42. bölümü ile gelecek olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, üçüncü ekibinin son yarışmacısını seçmek için harekete geçecek. Her ekipte olduğu gibi son ekipten de beş yarışmacı seçecek olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, ikili eleme etabı ile ana kadrosunun 15. yarışmacısını belirleyecek. Kıyasıya rekabetin ve heyecanlı bir yarışın ekranlara gelecek olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.