Kim Milyoner Olmak İster Son Bölüm Full İzle! 21 Ağustos 2021 Kim Milyoner Olmak İster Youtube Tek Parça İzle

Cumartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümleriyle de izleyicilerin radarına takılıyor. Ekranların en iddialı bilgi yarışması olan Kim Milyoner Olmak İster programında 21 Ağustos 2021 Cumartesi yeni bölüm izleme linki ve fragmanı haberimizde...

Ekranların heyecanlı yarışması Kim Milyoner Olmak İster, macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Yeni yarışmacıları ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması bir kez daha 1 milyonluk sorunun kapısını aralayacak olan o ismi arıyor. Peki, Kim Milyoner Olmak İster programı son bölümde neler yaşandı? Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

ATV ekranlarındaki yayın macerasına 2011 yılından bu yana devam eden Kim Milyoner Olmak İster yarışması, büyük ödülü olan 1 Milyon TL’nin sahibini aramaya devam ediyor. Bir süredir ekranlarının jön ismi Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster, 12 sorudan oluşuyor. Baraj sorularının da bulunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yarışmacılara 4 joker hakkı da sunuluyor. Ekranların sayılı kültür ve bilgi yarışmalarından olan Kim Milyoner Olmak İster, her cumartesi sat 20.00’da ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kim Milyoner Olmak İster Programı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Her hafta ekranlarda ilgi fırtınası estiren Kim Milyoner Olmak İster, ATV ekranlarındaki yolculuğuna en son 13 Ağustos 2021 tarihinde devam etti. Birbirinden iddialı yarışmacıları stüdyosunda ağırlayan Kenan İmirzalıoğlu, tüm sorularına konuklarına yönelterek büyük ödüle ulaşacak olan ismi aradı. Büyük ödülü kimsenin alamadığı Kim Milyoner Olmak ister yarışmasının son bölümünde yarışmaya 6 farklı kişi katılarak, genel kültürlerini test etti. Kendilerine yönelten coğrafyadan tarihe pek çok soruya cevap veren yarışmacılar, günün en yüksek para ödülüne ulaşmak için birbiri ile yarıştı. Yarışmacılarının ara sıra joker de kullandığı Kim Milyoner Olmak İster, izleyenlerine bir kez daha bilgi dolu bir akşam yaşattı.

Kim Milyoner Olmak İster Yeni Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Genel kültür konusunda iddialı yarışmacıların katıldığı Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni bölümünde yine birbirinden iddialı yarışmacılara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 1 milyon TL büyük para ödülünün sahibini bu hafta da aramaya devam edecek olan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, sesli sorudan görüntülü soruya kadar pek çok özel sorusunu seyircisi ile buluşturmak için geri sayıma başlıyor. Her cumartesi seyirci karşısına çıkan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.