Aşk Mantık İntikam 10. Bölüm Full İzle! Aşk Mantık İntikam 27 Ağustos Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının en iddialı yapımı olan Aşk Mantık İntikam, yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni bölümünde Çağla’ya evlenme teklifinde bulunan Ozan, Esra’yı sinir krizleri geçirtiyor. İşte size son bölüm fragmanı ve izleme linlki.

FOX TV ekranlarının en iddialı yapımı olan Aşk Mantık İntikam, yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni bölümünde Çağla’ya evlenme teklifinde bulunan Ozan, Esra’yı sinir krizleri geçirtiyor. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi 9. bölümde neler yaşandı? Aşk Mantık İntikam dizisi 10. bölümde neler olacak? İşte, Aşk Mantık İntikam dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Bir Güney Kore yapımı olan “My Cunning Single Lady” isimli diziden FOX TV ekranlarına uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisi, yeni bölümlerini ekranlara getirmeye devam ediyor. No:9 Productions imzalı olarak seyirci karşısına çıkan Aşk Mantık İntikam dizisi, yaz sezonunun en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Başrollerini Burcu Özberk (Esra), İlhan Şen (Ozan), Burak Yörük (Çınar) ve Melisa Döngel (Çağla) gibi birbirinden iddialı isimlerin paylaştığı Aşk Mantık İntikam, Esra ile Ozan arasında geçmişten gelen bir aşkı konu alıyor. Ekranların yeni fenomeni Aşk Mantık İntikam dizisi, her cuma saat 20.00’da seyircisinin karşısına FOX TV ekranları aracılığıyla çıkıyor.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 9. bölümü ile gelen Aşk Mantık İntikam dizisinde işler tersine döndü. Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölümünde; Esra’nın Ozan’dan uzak kalması için işten ayrılması gerekti. Esra’nın işten ayrılmasına dayanamayan Ozan, Esra’yı geri döndürmek için harekete geçti. Esra’nın peşinden biran olsun ayrılmayan Ozan, Çınar’ın dikkatini çekerken; Çınar konuyla ilgili araştırmaya girişti. Ozan ve Esra’nın daha önce evli olduğunu öğrenen Çınar, Ozan’dan intikam almak için harekete geçince, şirkette çalışanların pozisyonunda birtakım değişiklikler oldu. Babasının desteğini ardına alan Çınar, şirketin yeni yönetim kurulu başkanı olarak masadaki yerini aldı.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 10. Bölümde Neler Olacak?

FOX TV ekranlarına bu akşam 10. bölümü ile gelecek olan Aşk Mantık İntikam dizisi, tüm aşkların iç içe geçtiği bir bölümü ekranlara getirecek. Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlanan 10. bölüm fragmanına göre; Çağla ile Ozan geçmişten gelen aşklarına bir şans daha vermeyi deneyecek. Bunun karşısına pes etmeyen Çağla, Ozan’ı elde etmek için harekete geçecekken, Esra’ya kızan Ozan, Çağla’ya evlilik teklifinde bulunacak. Seyircisinin büyük bir merakla takip ettiği Aşk Mantık İntikam dizisi bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarına gelecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.