Aşkın Tarifi 12. Bölüm Full İzle! 30 Ağustos Aşkın Tarifi İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin yaz dizisi Aşkın Tarifi, her bölümü ile daha çok konuşulur hale geliyor. Fırat ile Naz arasındaki yakınlaşma giderek artarken; Taylan’ın oyun dışı kalmaya hiç niyeti olmadığı şimdiden anlaşılıyor. Seyircisinin büyük bir ilgiyle beklediği Aşkın Tarifi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşkın Tarifi dizisi 11. bölümde neler yaşandı? İşte, Aşkın Tarifi dizisindeki tüm detaylar…

Ekranlara yakın zamanda final yaparak veda edecek olan Aşkın Tarifi dizisi, final bölümü öncesi son bölümünü ekranlara getiriyor. Hikayesinin yavaş yavaş sonuna gelen Aşkın Tarifi dizisi, seyircisini meraklandırmayı bu hafta da başarıyor. Peki, Aşkın Tarifi dizisi 11. bölümde neler oldu? Aşkın Tarifi dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar...

Kanal D ekranlarının ilk yayına soktuğu yaz dizisi olan Aşkın Tarifi, yavaş yavaş hikayesinin sonuna geliyor. Haftaya yayınlanacak olan 13. bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanan Aşkın Tarifi dizisi, iddialı girişinin ardını getiremiyor ve düşük reytinglerin kurbanı oluyor. Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün paylaştığı Aşkın Tarifi dizisi, Fırat'ın intikam uğruna çıktığı yolda Naz'a aşık olmasını konu alıyor. İkilinin aşkının final halinin bir hayli merak edildiği Aşkın Tarifi dizisi, her pazartesi Kanal D aracılığıyla seyirci karşısına çıkıyor.

Aşkın Tarifi Dizisi 11. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 11.bölümü ile gelen Aşkın Tarifi dizisi, heyecanlı bir bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Fırat ile Naz arasındaki aşkın bir kez daha galip geldiği Aşkın Tarifi dizisinin son bölümünde; Fırat'ın lokanta için o kadar çok parayı birden bulması hem Naz'ın hem de Fırat'ın ailesinin dikkatini çekti. Konunun ardına düşen Naz, Fırat'ın parayı bulduğu yeri öğrenince, Fırat'a cephe aldı. Olaylardan yararlanmak isteyen Taylan, oyunlarını birbiri ardına sıralarken, Naz ve Fırat'ı ayırmayı bir kez daha başaramadı. Öte yandan Fırat'ın bozulan sağlık durumu, ikili arasındaki işleri bir kez daha karıştırırken, aşkların bir kez daha kazanıp kazanamayacağı dizinin seyircisi tarafından merakla beklenilmeye başlandı.

Aşkın Tarifi Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu akşam 12. bölümü ile gelecek olan Aşkın Tarifi dizisi, aşk dolu bir bölüm ile seyirci karşısına çıkacak. Aşkın Tarifi dizisinin yayınlanan fragmanına göre; Naz, Fırat'ın kalbini kırdığını fark edecek. Fırat ile konuşmak için harekete geçecek olan Naz, Fırat'ın tepkisi ile karşılacak. Öte yandan Taylan, Naz konusunda şansını denemeye devam ederken, ikilin aşkını kökten bitirecek entrika dolu bir planını daha devreye sokacak. Aşkın Tarifi dizisi, bu akşam saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.