Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 2 Eylül 2021 Full İzle! Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 749. Bölüm Günün Birincisi ve Puan Durumu ne Oldu? Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 663. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Ekranlara ünlü popçu Demet Akalın’ın sunumu ile gelmeye başlayan Gelinim Mutfakta programı, tüm heyecanıyla yarışına devam ediyor. Yeni sezonunun ikinci haftasını tamamlamaya hazırlanan Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın galibi de büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta 1 Eylül kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta 2 Eylül günün birincisi belli oldu mu? İşte, konuyla ilgili tüm merak edilenler...

Kanal D ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta tüm heyecanıyla devam ediyor. Haftanın beş günü boyunca seyirci karşısına çıkan Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışması, dört gelinine her gün birbirinden lezzetli yemekler yapıyor. Demet Akalın ve dört kaynananın jüri üyeliği koltuğunda oturduğu Gelinim Mutfakta programında, gün birincisine çeyrek altın, hafta birincisine ise beş altın bilezik hediye ediliyor. Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün saat 13.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 1 Eylül Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Ekranlara en son 748. bölümü ile gelen Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta programı, gelinlerine çiğ köfte beyti yemeği yaptırdı. İlk tadımı gerçekleştiren Demet Akalın, bir gelinin yemeğini beğene beğene yedi. Gerçekleşen tadımın ardından Zeynep 1, Aslıhan 3, Yağnur 4 puan alırken; Yaren Demet Akalın’dan haftanın dördüncü gününde bir kez daha tam 5 puan aldı. Kaynanaların da sırayla tadım yaptığı Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışmasının gün birincisi ise, toplamda en yüksek puanı alan Yağnur oldu.

Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 2 Eylül Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Yeni bölümü ile bu öğlen de seyirci karşısına çıkacak olan Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta, yine iddialı bir yarış ile ekranlara gelecek. 2 Eylül 2021 Perşembe günü yayınlanacak olan Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni bölümünde, bir gelin daha çeyrek altının sahibi olacak. Hafta finalinden bir gün önce ekranlara gelecek olan Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta, saat 13.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.