Esra Erol'da 3 Eylül 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 3 Eylül 2021 Cuma Atv Canlı İzle!

Esra Erol 3 Eylül 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 3 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 3 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da yeni sezon bölümleri ilgi görmeye devam ederken programdaki çarpıcı yüzleşmeler ise izleyenleri ekrana kilitliyor. Yeni sezon bölümlerinde boşanmak isteyen çiftler için arabuluculuk gerçekleştiren program, son bölümlerinde ise Uğur ve Gülcan’ın arasında geçen olayları ve dikkat çekici yüzleşmeyi ekrana yaşıyor. İzleyenleri şoke eden gelişmelere yer veren Esra Erol’da 3 Eylül gündeminin ne olacağı ise merak ediliyor. İlgi ile izlenen ve reyting rekorları kıran Esra Erol programında 2 Eylül’de neler oldu? İşte, tüm ayrıntılar…

ATV ekranlarından sevenleri ile buluşan reyting rekortmeni program Esra Erol’da yeni sezonda çarpıcı detaylara konu olacak konuklar ve bölümler bulunuyor. Yeni sezon bölümlerinde boşanmak isteyen çiftler için arabulucuk yapan program, aralarında küslük olan ve barışmak isteyen ailelerin fertlerini ise bir araya getiriyor. Farklı yaşam öykülerini ve konuları izleyenlere sunan Esra Erol programı, haftaiçi hergün saat 16:00’da ATV ekranlarında canlı yayına başlıyor.

Esra Erol Eylül’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Esra Erol programında  Eylül’de Bayram ve Büşra arasında geçen olayın etkileri devam ediyordu. Diğer yandan Gülcan ve Uğur çifti arasındaki gelişmelerde programa yansıyan gündem maddeleri arasında yer aldı. Daha öncesinden Uğur’un Hatice isimli şahsı şebeke olmak ile suçlaması ardından gelişen olaylar 2 Eylül bölümüne de damga vurdu. Tüm Türkiye’nin yüreğinin burkulmasına sebep olan Şehri ise kızını aramak için son bölümlerde programda konuk oldu. ATV ekranlarının vazgeçilmez programı Esra Erol’da 2 Eylül’de Gamze ile ailesi arasındaki yüzleşmeye ilişkin adımların atılması planlandı. Esra Erol yeni bölümü ile bugün saat 16:00’da ekranlarda olacak.

Esra Erol Programında 3 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol programının bugün yayınlanacak olan 3 Eylül yeni bölümünde Gamze ve ailesi hakkında gelişmeler gündemde olacak. Yeni yüzleşmelerin detayları canlı yayına taşınıyor. Uğur ve Gülcan arasındaki yüzleşmenin ise sonuna yaklaşıldı. Esra Erol yeni bölümü ile bugün saat 16:00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.