Kim Milyoner Olmak İster Son Bölüm Full İzle! 4 Eylül 2021 Kim Milyoner Olmak İster Youtube Tek Parça İzle

Cumartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümleriyle de izleyicilerin radarına takılıyor. Ekranların en iddialı bilgi yarışması olan Kim Milyoner Olmak İster programında 4 Eylül 2021 Cumartesi yeni bölüm izleme linki ve fragmanı haberimizde...

Ekranların yıllardır izlenen Kim Milyoner Olmak İster yarışması genel kültür ile dolu yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. 1 milyon Türk Lirası ödülü ile herkesi cezbeden yarışma Kim Milyoner Olmak İster, bir kez daha büyük para ödülünün ikinci sahibini bulmak için yola çıkıyor. Peki, Kim Milyoner Olmak İster programı son bölümde neler yaşandı? Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

ATV ekranlarındaki macerasına 2011 yılından bu yana devam eden Kim Milyoner Olmak İster yarışması, şu sıralar ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile ekranlara geliyor. Toplamda 12 soru ve 4 joker hakkından oluşan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yarışmacıların aşması gereken 2 baraj bulunuyor. Yanlış cevap verene dek yoluna devam eden yarışmacılar, kazandığı parayı riske atmadan sorunun hemen ardından yarışmadan da çekilebiliyor. Genel kültür soruları ile çok sevilen Kim Milyoner Olmak İster yarışması, her cumartesi saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Kim Milyoner Olmak İster Programı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Birbirinden iddialı yarışmacıları ile ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışması en son 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü yayınlandı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünden birbirinden farklı 5 yarışmacı, büyük ödüle kavuşmak için yarıştı. Genel kültür alanında cevabı merakla beklenilen soruların sorulduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında güne damgasını vuran yarışmacı 125 bin Türk Liralık ödüllü soruyu açtırabilen Mercan oldu. Öte yandan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde 1 milyonluk soruyu gören bu hafta da olmadı.

Kim Milyoner Olmak İster Yeni Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümü ve bilgi dolu soruları ile ekranlara gelmeye hazırlanan Kim Milyoner Olmak İster, bu hafta bir kez daha 1 milyonun ikinci sahibini aramaya koyulacak. Yeni bölümünde de birbirinden iddialı yarışmacıları ağırlayacak olan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla, 4 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 20.00’da ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.